Θεσσαλονίκη, σοκ: 76χρονος παππούς ασελγούσε στα 4 εγγόνια του. Πώς τον τσάκωσαν

Πώς τσάκωσαν τον 76χρονο που ασελγούσε στα εγγόνια του στη Θεσσαλονίκη;

Στη σύλληψη ενός 76χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία μετά την καταγγελία που έκανε άγνωστος στο Χαμόγελο του Παιδιού για ηλικιωμένο που εθεάθη την Παρασκευή να χαϊδεύει με ανάρμοστο τρόπο ανήλικη κοντά στο δημαρχείο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 76χρονο, αλβανικής καταγωγής, στη Νεάπολη το βράδυ της Παρασκευής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους και κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ’ επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook σχετικά με το περιστατικό:

“Στις 15/5/2020 απογευματινές ώρες λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 από άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας αναφέρθηκε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο ανήλικη περίπου 10 ετών.

Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.