Έξαλλος ο Βαρδής Βαρδινογιάννης: Σε ποιους έστειλε εξώδικο για τη δήθεν συνάντηση με Τσίπρα

Σε ποιους έστειλε εξώδικο για την δήθεν συνάντηση με τον Τσίπρα ο Βαρδής Βαρδινογιάννης;

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με εξώδικη δήλωσή που απέστειλε στον Δ. Μπεκιάρη εκδότη και διευθυντή των ιστοσελίδων lapolitica και periodista χαρακτηρίζει απολύτως αναληθές το δημοσίευμα για δήθεν συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στο εξώδικο καλεί τον εκδότη ν΄αποσύρει το άρθρο το οποίο μιλούσε για συνάντηση Βαρδινογιάννη – Τσίπρα σε περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη παρασκηνιακές επαφές και διεργασίες συνεννόησης του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής.

Στο ρεπορτάζ υποστηριζόταν ότι ο κ. Βαρδινογιάννης τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου πολιτικού φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Στο εξώδικό του ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης αναφέρει ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος είναι παντελώς αναληθές. Να σημειωθεί ότι οι ιστοσελίδες απέσυραν το δημοσίευμα.

«Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τους ισχυρισμούς του κυρίου Βαρδινογιάννη.

Δεν έχουμε δηλαδή λόγο να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ουδέποτε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σε κάθε περίπτωση και επαναλαμβάνοντας ότι δεν αμφισβητούμε τους ισχυρισμούς του Βαρδή Βαρδινογιάννη, αφαιρούμε το επίμαχο δημοσίευμα από τις σελίδες του Lapolitica, ενώ θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο από την συντάκτρια του ρεπορτάζ», σημειώνεται.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.