Νίκος Χαρδαλιάς: Τι απάντησε στον Τάκη Ζαχαράτο για την επική μίμηση [φωτο, video]

Τι απάντησε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Τάκη Ζαχαράτο που τον μιμήθηκε ως μπρουτάλ υπουργό;

Μεταμφιεσμένος στα δύο πρόσωπα των ημερών, τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, ο Τάκης Ζαχαράτος ανάρτησε το viral βίντεο της ημέρας.

Η μεταμφίεση του Τάκη Ζαχαράτου στον σκληρό Νίκο Χαρδαλιά και τον συμπαθή Σωτήρη Τσιόδρα έγινε προκειμένου να επικοινωνηθεί η επιστροφή στις παραστάσεις από τις 15 Ιουλίου. Το βίντεο ωστόσο του καλλιτέχνη να υποδύεται τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς το είδε και το… επικρότησε. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αρχικά άφησε ένα emoji σε σχήμα καρδιάς στο προφίλ του Τάκη Ζαχαράτου, πλάι στην ανάρτηση όπου τον υποδύεται.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ρόλο Νίκο Χαρδαλιά και η αντίδραση του υφυπουργού στο Instagram

Το μήνυμα Χαρδαλιά στον Τάκη Ζαχαράτο

Αργότερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς επέστρεψε στα χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση και έγραψε στον Τάκη Ζαχαράτο. «15 Ιουλίου θα ειμαι εκει στην Πρεμιέρα… και χωρίς τα κόκκινα γάντια…😉 Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας… keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος» σημείωσε ο υφυπουργός για την πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου.

Η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στον Τάκη Ζαχαράτο στο Instagram

Η επιστροφή του Τάκη Ζαχαράτου στις παραστάσεις

«Έλα μια Βόλτα … Ο Tάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος!!!». Με τον τίτλο αυτό και το βίντεο από την ενημέρωση των πολιτών για την πορεία της νόσου, όπως χιουμοριστικά την απέδωσε ο καλλιτέχνης, έγιναν γνωστές οι παραστάσεις του στο Θέατρο Άλσος από τις 15 Ιουλίου.

«Ζω Για Σενα Summer Edition» λοιπόν, με 20 μοναδικές παραστάσεις από τον Τάκη Ζαχαράτο, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Ιουλίου. Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορωνοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα. Η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα…

View this post on Instagram

Ζω Για Σενα Summer Edition 20 μοναδικές παραστάσεις!!! Η παράσταση του καλοκαιριού!!! Πρεμιέρα: Τετάρτη 15 Ιουλίου Απόλυτος showman, χαρισματικός perfomer ο @takiszacharatos , έρχεται στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, για είκοσι μοναδικές παραστάσεις… Λάμψη, γοητεία, ευφυΐα και ταλέντο είναι ο εκρηκτικός συνδυασμός για τον Τάκη Ζαχαράτο, ένα καλλιτέχνη που κάθε εμφάνισή του γίνεται γεγονός. Σ​το Άλσος, ​αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, ​με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος, ​θα ​γρά​ψ​ει ​τη δική του ​ιστορία​ αυτό το καλοκαίρι. ​ Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα. Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο…. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο προς τέρψιν όλων μας. Για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα που θα γελάσει θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει χωρίς όρια. Και γιατί όχι να ξορκίσουμε τον κορονοϊό, με την εθνική κορονοϊονοσάτιρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’. Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές!!! Ημέρες παραστάσεων: από Τετάρτη 15 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα … #threatroalsos #toalsos #summer20 #takiszaxaratos

A post shared by Το Άλσος (@toalsos) on

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.