Ξεσπά ο σύζυγος της νεκρής 27χρονης Δώρας: «Θέλω να μάθω μόνο αν…»

Τι ζητάει ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας;

Έκκληση στον υπουργό υγείας, Βασίλη Κικίλια, έκανε ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας.

Ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία που έχασε τη ζωή της χθες, Σάββατο, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια.

«Κάποιοι κατέστρεψαν όνειρα. Κατέστρεψαν δύο οικογένειες. Μας δημιούργησαν μεγάλο πόνο. Οπότε έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη να ρίξει φως στην υπόθεση της Δώρας να δικαιωθεί η ψυχούλα της» δήλωσε, μιλώντας στο Star.

Ολοκληρώνοντας, υποστηρίζει πως ακόμα και σήμερα «κανείς από το νοσοκομείο δεν έχει το θάρρος να μας πει την αλήθεια. Ο Θεός είναι μεγάλος» και ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας βοήθεια για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το χρονικό:

Η 27χρονη Δώρα γέννησε στις 18 Μαΐου ένα υγιέστατο αγοράκι αλλά υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγη ώρα μετά από τον τοκετό.

Η γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εγκεφαλικό θάνατο.

Τόσο ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης όσο και το υπουργείο Υγείας εξετάζουν το θέμα με μεγάλη προσοχή και ερευνούν κάθε πτυχή ώστε να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της νεαρής μητέρας.

Η οικογένειά της έχει αναφέρει πως μια ημέρα πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό είχε υποβληθεί σε προεγχειρητικό έλεγχο ενώ εξετάστηκε και για κορονοϊό.

Σύμφωνα με τους οικείους της δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.