Επεισοδιακή η χθεσινή κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας. Οι φωτογραφίες και τα κλάματα

Τι συνέβη στην χθεσινή κατάθεση που έδωσε η 34χρονη Ιωάννα στην αστυνομία;

Η δουλειά των αστυνομικών είναι πολύ δύσκολη. Κι αυτό διότι το θύμα δεν συνεργάζεται 100%. Βλέπετε η κατάσταση της υγείας της 34χρονης Ιωάννας είναι σοβαρή και οι πόνοι αβάσταχτοι. Τόσο οι σαρκικοί αλλά κυρίως οι ψυχολογικοί.

Για τους αναλυτές της Ασφάλειας, οι πληροφορίες που θα τους δώσει η 34χρονη Ιωάννα για συγκεκριμένα πρόσωπα είναι πολύτιμες.

Πλέον, δεν ζητούν να τους περιγράψει τη στιγμή της επίθεσης, αλλά να τους δώσει στοιχεία για τις γυναίκες που οι ίδιοι κρίνουν ύποπτες.

Αυτό ήταν και το ζητούμενο της τελευταίας συνάντησης που είχαν στις πέντε και μισή το απόγευμα της Κυριακής στο Θριάσειο νοσοκομείο με την 34χρονη Ιωάννα, να είναι αρχικά θετική, στο να μιλήσει και να τους βοηθήσει να λύσουν το γρίφο και να ξεσκεπάσουν τη μυστηριώδη μασκοφόρο, που της διέλυσε με θεϊκό οξύ το πρόσωπο.

Όταν όμως η κουβέντα στράφηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, η 34χρονη Ιωαννα δεν άντεξε.

Σύμφωνα με το “πρώτο θέμα” ξέσπασε σε λυγμούς και αισθάνθηκε φρικτούς πόνους στο τραυματισμένο της μάτι με τους γιατρους να σπεύδουν να της προσφέρουν βοήθεια και τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να αποχωρήσουν λόγω της καταστασης της ασθενούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.