Σάλος με Νουλέζα: Τι δώρο πήρε ο δικηγόρος της Μούρθου στη Μαρκέλλα. Έξαλλος ο αδερφός [video]

Τι δώρο πήρε ο δικηγόρος της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, Βασίλης Νουλέζας στη 10χρονη Μαρκέλλα; Γιατί εξερράγη ο αδερφός της;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης Βασίλη Νουλέζα που κατηγορείται για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, να ανακοινώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι πήρε δώρο μία τσάντα στο κορίτσι.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία, ότι αγόρασε για την 10χρονη μία σχολική τσάντα και δύο παιδικά βιβλία, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Μια ευγενική ,ανθρώπινη χειρονομία. Για την μικρή ανήλικη 10χρονη. Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Νουλέζας.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε πλήθος σχολίων, αλλά και την έντονη αντίδραση του αδερφού της 10χρονης ο οποίος σχολίασε: «”Κύριε” Νουλέζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο.

Γιατί εμείς δεν θέλουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει! Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».

Θεία 10χρονης: Θέλω να βρεθεί και ο «καρχαρίας»

Η θεία της 10χρονης που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ για τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια του παιδιού.

Ακόμα, η γυναίκα σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη στην απολογία της, ότι ήθελε δηλαδή να φροντίσει τη μικρή και για τον λόγο αυτό την πήρε και την κράτησε μαζί της για 44 ώρες.

«Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δεν μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Δεν φροντίζεις κατά αυτόν τον τρόπο ένα παιδί. Ένα παιδί το φροντίζεις δίνοντάς του φαγητό, μία ζεστή αγκαλιά. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη, ούτε δείχνουν μητρική αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απάντησε: «Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές. Πιστεύω ότι έχουν ξετυλίξει πάρα πολύ νήμα από το κουβάρι πάρα πολύ γρήγορα. Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας.

Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση». «Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή», τόνισε επίσης και σημείωσε ότι «η μητέρα της 10χρονης είναι ράκος».

Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης -«Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη»
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που άρπαξε το ανήλικο κορίτσι έξω από το σχολείο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε στον δικηγόρο του προκειμένου να καταθέσει μήνυση με σκοπό να προστατέψει την ανήλικη κόρη του της οποίας έχει αναλάβει την επιμέλεια.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο προσπαθεί να εμπλέξει τον ίδιο και το παιδί του για να καλύψει άλλα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

«Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο, δεν ήταν μόνη της»

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένος δηλώνει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», ανέφερε ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο.

Όπως υποστηρίζει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της», δηλώνει.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης στην αρχή ήθελε να πιστέψει ότι απλά έχασε το μυαλό της, ωστόσο μετά τους ισχυρισμούς της δηλώνει σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο. «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.