Ειρήνη Μούρθου: Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα. Βαριές κατηγορίες [φωτο]

Ποια η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα;

Στην δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία το βράδυ της Τρίτης τα στοιχεία της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

Πρόκειται για την Ειρήνη Μούρθου, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη.

Η Ειρήνη Μούρθου κατηγορείται επίσης για βι@σμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με την Ειρήνη Μούρθου, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.