Απαγωγή Μαρκέλλας: Βόμβα Κούγια για εμπλοκή πασίγνωστου επιχειρηματία. «Δεν ήταν μόνη στο…»

Τι κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας;

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν πήρε η 10χρονη Μαρκέλλα, έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης, στην οποία και θα παραμείνει έως ότου ξεκαθαριστεί το τοπίο της απαγωγής της από την Ειρήνη Μούρθου.

Τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη Ειρήνη Μούρθου στην απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας αναζητούν οι αστυνομικοί, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της και τη φωτογραφία της.

Με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής του μικρού κοριτσιού ελπίζουν ότι θα λάβουν πληροφορίες για τη δράση της 33χρονης, αλλά και για άτομα που την βοήθησαν ή βρίσκονταν μαζί της.

Η 33χρονη μετά την απολογία της, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε ήδη στις γυναικείες φυλακές Θήβας.

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι αυτά που έχει πει στους αστυνομικούς η Μαρκέλλα είναι αποτέλεσμα της φαντασίας της, ενώ η υπεράσπισή της αρνείται ότι υπήρξε πρόταση για χρηματική αποζημίωση προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

“Δεν ήταν μόνη της στο διαμέρισμα”

Την ίδια ώρα, ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

«Η αδελφή μου ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα» υποστήριξε ο 25χρονος, μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, το μόνο που εκμυστηρεύτηκε το μικρό κορίτσι στον αδελφό του ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη» πρόσθεσε ο 25χρονος.

Καταγγελίες Κούγια για εμπλοκή πασίγνωστου επιχειρηματία

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται πασίγνωστος επιχειρηματίας, ο οποίος του ζήτησε να κλείσει η υπόθεση με εξωδικαστικό συμβιβασμό, πράγμα το οποίο διαψεύδει ο συνήγορος της 33χρονης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίο του ζητούσε «να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν».

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Νουλέζας, χαρακτήρισε τον εν λόγω ισχυρισμό αστείο και ανέφερε ότι η κατηγορούμενη άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι, επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ. Κούγιας έσπευσε να την δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας. Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντηση του με επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε την συμπάθεια για το δράμα της μικρής και το ενδιαφέρον του για την οικογένεια της.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.