Απαγωγή Μαρκέλλας: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για Ειρήνη Μούρθου. Γιατί την έλεγε «μαμά» [video]

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ενισχύοντας το σενάριο ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έδρασε ως μέλος κάποιου κυκλώματος.

Τα όσα αναφέρει η 33χρονη στο υπόμνημα, που υπέβαλλε μαζί με τον δικηγόρο της κ. Νουλέζα κατά τη διάρκεια της απολογίας της, είναι σοκαριστικά.

Κάποια στοιχεία από το απολογητικό υπόμνημα της 33χρονης έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Η 33χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με την μικρή Μαρκέλλα, ενώ περιέγραψε αναλυτικά πως εκείνη τη μέρα πήγε στο σχολείο της μικρής.

«Της είπα ότι ήταν πολύ μακριά και ότι θα πάρουμε ταξί και να μην ανησυχεί θα την γυρίσω εγώ. Χάρηκε με αυτό που της είπα και δεν έφερε καμία αντίρρηση ή αντίσταση».

Η κατηγορούμενη χαρακτήρισε την 10χρονη πολύ ώριμη για την ηλικία της. «Ήταν σαν να μιλούσα σε μία φίλη μου» αναφέρει.

Όσο για την χορήγηση του ηρεμιστικού, η 33χρονη υποστηρίζει ότι την Πέμπτη το βράδυ η 10χρονη είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση. «Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να σταματήσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Πανικοβλήθηκα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγα κατευθείαν να πάρω ηρεμιστικά. Πήρα 2-3 για εμένα και κόβω μισό να το δώσω στην 10χρονη γιατί ήταν ταραγμένη».

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι έθετα την σωματική ακεραιότητα και την υγεία της 10χρονης σε κίνδυνο. Ήθελα απλά να ηρεμήσει» καταλήγει.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Σύμφωνα μάλιστα με το Star, oι ισχυρισμοί της «κοκκινομάλλας» στην ανακρίτρια για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας προβληματίζουν τις αρχές. Τα κενά στην απολογία της δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι κάποιους προσπαθεί να καλύψει. Η κατηγορούμενη πάντως έφθασε στο σημείο να πει ότι το κορίτσι την αποκαλούσε «θεία» και ότι την έβλεπε ως «δεύτερη μαμά».

Η 33χρονη, όπως μεταδίδει το Star, ισχυρίζεται στην απολογία της ότι τις ημέρες που κρατούσε τη Μαρκέλλα μίλησε μόνο με μια φίλη της στο τηλέφωνο. Μόνο που δε θυμάται, ούτε το τηλέφωνο, ούτε το επίθετο της πρώην συναδέλφου της. «Όσο ήταν η Μαρκέλλα στο σπίτι είχα μιλήσει σίγουρα με τη φίλη μου τη Μαρία στο τηλέφωνο για να ακυρώσω ένα ραντεβού που είχαμε. Το ματαίωσα το απόγευμα της Πέμπτης γιατί της είπα ότι είχα μία δουλειά. Δε θυμάμαι το επίθετο της Μαρίας ούτε το τηλέφωνό της». Η 10χρονη δε θυμάται το τηλεφώνημα στη Μαρία.

Στην απολογία της η 33χρονη παραδέχεται ότι είχε καιρό να δει τη Μαρκέλλα. Δεν έχει δώσει πειστική απάντηση γιατί τη στοχοποίησε και την απήγαγε.

«Έχω μετανιώσει για την πράξη μου, τώρα καταλαβαίνω τι έκανα. Όταν είδα ότι ήταν παραμελημένη η Μαρκέλλα, δε σκέφτηκα να πάω στην αστυνομία. Σκεφτόμουν να παραδοθώ όμως φοβόμουν τον διασυρμό» ισχυρίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας.

Η Μαρκέλλα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την απαγωγή. Και όμως, η κοκκινομάλλα ισχυρίζεται ότι το κορίτσι την έβλεπε με συμπάθεια.

«Με αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά”» είπε στην απολογία της. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 10χρονη της ζήτησε να βγάλουν selfie.

«Αφού βγάλαμε τα μπιζού και παίζαμε, μετά με παρακάλεσε να βγάλουμε το μακιγιάζ. Κάναμε τα νύχια, βάζαμε κραγιόν, κάναμε ότι θα πηγαίναμε σε βάφτιση και παίζαμε. Με έβαψε και εμένα. Μου ζήτησε να βγούμε και μια φωτογραφία και έβγαλα selfie την οποία και έσβησα κατευθείαν» είπε η 33χρονη.

Ο άνδρας «μυστήριο» και η live μετάδοση
Η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε στις αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο, εκτός της φερόμενης απαγωγέας της.

Η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε στους αστυνομικούς το τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή της. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η 10χρονη στους αστυνομικούς, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση.

Η 33χρονη κατηγορούμενη όπως ήταν φυσικό κλήθηκε να απαντήσει για τους ισχυρισμούς της 10χρονης. Η απάντησή της ήταν πως η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Την ίδια στιγμή, η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, φοβάται, σύμφωνα με τον συνήγορο της Βασίλη Νουλέζα, πως «θα την λιντσάρουν μέσα στη φυλακή οι άλλες κρατούμενες». «Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. Είναι σίγουρο ότι θα δεχτώ επίθεση. Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντάς μου, Θα περάσεις καλά», φέρεται να υποστήριξε η 33χρονη.

Τα ροζ ραντεβού και το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
Μετά την σύλληψη της Ειρήνης Μούρθου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μεγάλο χρηματικό ποσό για το οποίο θέλησαν να ενημερωθούν από που προέρχεται. Τότε η 33χρονη απαγωγέας της ανήλικης, φέρεται να υποστήριξε πως, «τα χρήματα τα βρήκα από ερωτικά ραντεβού που έκλεινα μέσω διαδικτύου. Χρέωνα την κάθε ώρα μου 150 ευρώ».

Με βάσει το προφίλ της 33χρονης που έχουν σκιαγραφήσει τα στελέχη της ασφάλειας, θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, να «έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, όσο είχε το παιδί στο σπίτι της», ενώ οι αστυνομικοί, διερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο, σκοπός της απαγωγής να ήταν η εκμετάλλευση της 10χρονης από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης
Τη σιωπή του έσπασε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης, που μέχρι σήμερα δεν επιθυμούσε να τοποθετηθεί. Μιλώντας στο MEGA, αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητας της γυναίκας, που απήγαγε το 10χρονο κορίτσι.

Καταρρακωμένος είναι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου» λέει στην κάμερα του MEGA.

Σε κατάσταση σοκ ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η μάνα του παιδιού του δεν διστάζει να του δώσει ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω».

Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης στην αρχή ήθελε να πιστέψει ότι απλά έχασε το μυαλό της. Μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο.

«Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.