Ομολογία σοκ 33χρονης κοκκινομάλλας: «Τι έκανα στη 10χρονη Μαρκέλλα». Βι@σμός, π@ρνογραφία

Τι ομολόγησε η 33χρονη κοκκινομάλλα οτι έκανε στη 10χρονη Μαρκέλλα που απήγαγε; Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν.

Λίγο μετά τις 13:00 έφτασε στο γραφείο της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης η 33χρονη κοκκινομάλλα που συνελήφθη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας Γεσθημενή Χατζηπαρασίδου σε βάρος της 33χρονης, η οποία εντοπίστηκε χθες στην παραλία της Κατερίνης.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα μετά τη σύλληψή της για κατοχή ναρκωτικών ομολόγησε τις πράξεις της και εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Χορήγησε ναρκωτικές ουσίες στην 10χρονη Μαρκέλλα

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις. Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει. Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Το χρονικό της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας

Οπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα voria.gr, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, η 33χρονη το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου, προσέγγισε τη 10χρονη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, της χορήγησε αναμειγμένες ναρκωτικές ουσίες σε ρόφημα.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη, με το παιδί της να ζει σε άλλη πόλη, μαζί με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 33χρονη φέρεται να προσέγγισε τη μαθήτρια και αφού την εξαπάτησε λέγοντάς της ότι ήρθε εκείνη να την παραλάβει από το σχολείο, και έτσι την έπεισε να την ακολουθήσει.

Όσον αφορά το μέρος όπου κράτησε τη Μαρκέλλα επί σχεδόν δύο 24ωρα προτού την αφήσει, η αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου διενεργήθηκαν έρευνες και εντοπίστηκε ρουχισμός, τον οποίο φαίνεται να φορούσε η 33χρονη «κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της 10χρονης».

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, επιχείρησε να καταστρέψει επιβαρυντικά στοιχεία πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

Η 33χρονη, που φέρεται στο παρελθόν να ήταν γειτόνισσα της οικογένειας της Μαρκέλλας, την οποία αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα», πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, κουρεύοντας γουλί το κεφάλι της προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, ενώ φαίνεται να έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης και απόκρυψης των μετακινήσεων της φορώντας καπέλα, μάσκες κ.ά.

Η 33χρονη εντοπίστηκε χθές σε παραλία της Κατερίνης, όπου προσήχθη, και μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία διότι κατείχε ναρκωτικά χάπια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.