Ελένη Μενεγάκη: Τι τηλεθέαση έκανε στο τέλος. Φιλί στον Ματέο, παιδιά και μηχανάκια [video]

Αναλυτικά οι μετρήσεις για την τηλεθέαση που σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη στο φινάλε.

Τρελάθηκαν τα μηχανάκια της τηλεθέασης όταν η Ελένη Μενεγάκη φίλησε live τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε τίτλους τέλους στην εκπομπή της και μετά από 30 χρόνια, για πρώτη φορά, δεν θα συμπεριλαμβάνεται σε κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν.

Η ίδια ετοίμασε μια μοναδική εκπομπή για φινάλε, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της όποτε και αν… και αύξησε κατά πολύ την τηλεθέαση της «Ελένης».

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε τηλεθέαση 17,7% στο γενικό και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 29%.

Η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή της, είχε στο πλευρό της τους αγαπημένους της. Τα τέσσερα παιδιά της και ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν εκεί…

Ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδούσε, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να φανερώσει τους ανθρώπους της στους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια πέρασε πίσω από τις κάμερες και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Μάκη Παντζόπουλο.

Η στιγμή καταγράφεται από κινητό και γίνεται ανάρτηση στον λογαριασμό της Ελένης στο Instagram. Στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη στρέφει την κάμερα προς τον Ματέο. Η στιγμή που η Ελένη επιλέγει να δείξει την προσωπική της στιγμή…

Στο πλατό της εκπομπής επικράτησε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα, με την Ελένη Μενεγάκη να δακρύζει ουκ ολίγες φορές μπροστά στους συνεργάτες της και σε όλους τους τηλεθεατές.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην αγκαλιά της Ελένης – «Γιατί ρε βλάκα»;

Μια στιγμή, όμως, της Ελένης που δεν έδειξαν οι κάμερες ήταν όταν κατά τη διάρκεια ενός αφιερωματικού βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής, η παρουσιάστρια πλάνταξε στο κλάμα.

Πρόκειται για μια στιγμή που δεν κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής, ωστόσο, το σχετικό βίντεο ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.