Ιωάννα Τούνη: Τι αποκάλυψε για το ροζ βίντεο. «Ήμουν γυμνή στο αυτοκίνητο και…» [video]

Τι αποκάλυψε για το ροζ βίντεο η Ιωάννα Τούνη;

Σε μια άκρως προσωπική και αναλυτική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη με αφορμή το ροζ βίντεο και τις δικαστικές της διαμάχες.

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε με θάρρος και δύναμη ψυχής να μιλήσει για το “ροζ βίντεο” και όσα έχουν γραφτεί για την ίδια, με ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο YouTube.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το παρελθόν, για ένα περιστατικό που έγινε τρία χρόνια πριν, καθώς και για τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν. Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή το εν λόγω βίντεο.

H ίδια συνόδευσε την εξομολόγησή της με την παρακάτω λεζάντα:

“Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.

Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….

Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας …

Θα διαβάσω όλα τα σχόλια (όπως πάντα)”.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας με τον οποίο απεικονίζεται ήταν ένα άτομο που γνώριζε από τα 18 της χρόνια.

Αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς να έχει επίγνωση η ίδια.

“Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε ένα beach bar, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που είναι δικοί σου, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, βλέποντας σε τι κατάσταση είσαι.

Και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχθούν ή ακόμα και να βγάλουν χρήματα. Το παιδί αυτό το γνωρίζω από τα 18 και είχαμε κοινούς φίλους, με τους οποίους ήμασταν εκείνη την ημέρα.

Στα 23 μου, με όλη την έκθεση που είχα από το My Style Rocks κυκλοφορούν φωτογραφίες μου γυμνή ενώ κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, τις οποίες εγώ δεν θυμάμαι. Δεν έχω επίγνωση πως με φωτογραφίζει κάποιος.

Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του και ειδικά από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ”.

“Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση.

Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα” είπε μεταξύ άλλων, ενώ το μήνυμά της ήταν:

“Δεν είστε μόνες. Όποια έχει ζήσει κάτι τέτοιο ας μου στείλει μήνυμα να μιλήσουμε”. “Μην εμπιστεύεστε κανέναν, να είστε πολύ προσεκτικές”, πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.

Καθισμένη στο κρεβάτι του πολυτελούς ξενοδοχείου, στις πρόσφατες διακοπές της στην Κρήτη, ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο:

Αυτό το παιδί με το οποίο συνευρίσκομαι στο βίντεο είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου, δουλεύαμε μαζί, είχαμε κοινούς φίλους κοινές παρέες.

Στα 23 μου, με όλη αυτή την έκθεση που είχε πάρει το My Style Rocks ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές μου φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι μπορεί να με φωτογραφίζει κάποιος.

Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος, να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιο τρόπο, από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ.

Με θυμούνται οι συμπαίκτριες μου στο My Style Rocks να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και έπειτα από πέντε λεπτά να είμαι πολύ εντάξει γιατί είχαμε γύρισμα.

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και πάνω που νομίζεις ότι το περάσαμε κι αυτό και συνεχίζουμε…

Είναι πολύ άσχημο που υπάρχει κόσμος που θέλει συνέχεια να σε βλέπει κάτω στο χώμα να σέρνεσαι. Θέλω να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι δεν θα το πετύχει ποτέ.

Ένα τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να καθορίσει ποιος είσαι, τι κάνεις και να αναιρέσει όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις δημιουργήσει.

Είναι πολύ άδικο ένα κακό να σκοτώνει 1000 καλά.

Είχα μια πολύ όμορφη υγιή σχέση και συγκατοικούσα. Το αγόρι μου ήξερε τα πάντα. Το βιντεάκι μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση.

«Σταματήστε να μου χρεώνετε όλα τα ροζ βιντεάκια με ξανθιές κοπέλες που συνουσιάζονται»

Προσπαθώ να το εξαφανίσω εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έρχεται ξανά και ξανά. Βράδυ σε ένα χωματόδρομο μετά από ένα beah party… Θορυβήθηκα. Σοκαρίστηκα, δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το υλικό. Είχα πάθει σοκ συνεχώς να τρέχω σε δικηγόρους.

Είχα και ένα χωρισμό να διαχειριστώ.

Η μαμά μου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν ήθελα να την επιβαρύνω. Να το διαχειριστώ μόνη μου. Με τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου που μου στάθηκαν πάρα πολύ.

Έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Έχω κατακριθεί και κανείς δεν προσπαθεί να με προστατέψει από όλο αυτό.

Όλοι είναι πρόθυμοι να διασύρουν κάποιον προσπαθώντας να κερδίσουν το ελάχιστο.

Έχω λάβει ξεφτιλιστικά μηνύματα. Πόσο έκφυλος μπορεί να είναι κάποιος για να στέλνει κάτι τέτοιο.

Το απεύχομαι για όλους να βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Μιλάμε για ένα βιντεάκι που δεν φαίνεται και τίποτα αξιοσημείωτο.

Σταματήστε να μου χρεώνετε όλα τα ροζ βιντεάκια με ξανθιές κοπέλες που συνουσιάζονται. Σταματήστε να μου στέλνετε και να λέτε ‘’Είναι η Τούνη! Είναι η Τούνη!’’.

Κορίτσια να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε, με ποιους κοιμάστε και με ποιους πηγαίνετε. Ο κόσμος είναι πραγματικά κακός. Μην εμπιστεύεστε άνθρωπο.

Δεν θα ξανασυζητήσω ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι ούτε να κερδίσω δημοσιότητα και να αρχίσω να βγαίνω σε εκπομπές για το δράμα που αντιμετωπίζω.
Είναι κάτι για το οποίο νιώθω πολύ άσχημα αλλά καλούμαι να το ξεπεράσω και θα το κάνω.

Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανένα μαλ@@@ που θέλει να μου γαμ@@ την ψυχή και τη ζωή να το καταφέρει.

Το καλό είναι ότι είμαι με τις φίλες μου στην Κρήτη, έχω ετοιμάσει πολύ ωραίες διακοπές και σε όλους τους haters ‘’Να πάτε να γαμ@@@!’’.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.