Βιτριόλι: Η Ιωάννα πήρε εξιτήριο, πώς δείχνει μετά από 7 χειρουργεία. Νέα στοιχεία για 35χρονη Έφη

Πώς κατάφερε η 34χρονη Ιωάννα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο; Ποια η κατάσταση της;

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με to Star, η 34χρονη Ιωάννα βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Τη συνόδευαν ο αδελφός της, η μητέρα της και ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.

Η Ιωάννα νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που της έριξε το βιτριόλι η 35χρονη κατηγορούμενη στην είσοδο της πολυκατοικίας, στον χώρο όπου εργαζόταν.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα η άτυχη Ιωάννα ανέβηκε τον δικό της «Γολγοθά» με πολλαπλά χειρουργεία, επτά μέχρι στιγμής. Οι ζημιές που έχει υποστεί από το οξύ είναι στο πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος.

Τα 7 χειρουργεία της 34χρονης Ιωάννας

Τον δικό της Γολγοθά πέρασε και περνά η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο.

Πριν λίγες μέρες, η Ιωάννα υποβλήθηκε στο έβδομο κατά σειρά χειρουργείο. Ηταν μια επέμβαση στο αριστερό της χέρι που φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό με το οποίο την περιέλουσε η δράστις της επίθεσης, ένα χειρουργείο που σύμφωνα με πληροφορίες πήγε καλά.

Ωστόσο, η ψυχολογία της νεαρής παραμένει επιβαρυμένη.

Εντωμεταξύ, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι εντοπίστηκαν στο φορητό υπολογιστή και στο δεύτερο κινητό της 35χρονης δράστριας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τα στοιχεία που κατάφεραν να ανασύρουν από τις ηλεκτρονικές συσκευές οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εδραιώνουν περισσότερο την κατηγορία σε βάρος της και παράλληλα να αποκαλύπτουν από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και το αν είχε συνεργό που τη βοήθησε ακόμη και εν αγνοία του.

Η 35χρονη Έφη είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας ενώ η Ιωάννα μεταφέρθηκε για λίγο στο Γενικό Νίκαιας, όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι έδωσαν μάχη για να σώσουν το αριστερό της μάτι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.