Αλβάρο Ντόντα: Ο πρώην σύζυγος Ωνάση έγινε ξανά πατέρας. Ράκος η Αθηνά [φωτο]

Μπαμπάς έγινε για δεύτερη φορά ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Μετά την αποτυχημένη εγκυμοσύνη της Αθηνάς Ωνάση, η χρυσή κληρονόμος βλέπει τον πρώην σύζυγο της να γίνεται ξανά πατέρας.

Ο Ντόντα, όπως είναι το χαϊδευτικό του, και η σύζυγός του, Ντενίς Σεβέρο, κράτησαν στην αγκαλιά τους το αγοράκι τους και μάλιστα εκείνος ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Κύριε, σε ευχαριστώ πολύ που με αξίωσες να γίνω πατέρας για ακόμη μια φορά και ο Dodinha γεννήθηκε υγιής κάνοντας την καρδιά μας να πλημμυρίσει από χαρά και αγάπη.

@denizesevero Αγάπη της ζωής μου, πάντα ήξερα ότι θα ήσουν η καλύτερη μητέρα στον κόσμο, αλλά βλέποντάς σε σήμερα συγκινήθηκα.

Κάθε μέρα σε αγαπώ και σε θαυμάζω περισσότερο.

Ησουν πολύ δυνατή, γέννησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φυσικά τη στιγμή που επέλεξε ο Θεός. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ντόντα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει ακόμη μια κόρη, την 20χρονη Βίβιαν από τον πρώτο του γάμο με το μοντέλο Σιμπέλε Ντόρσα -που αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της το 2011-, ενώ για την Ντενίζ Σεβέρο αυτό είναι το πρώτο της παιδί.

Η Αθηνά Ωνάση είναι εξοργισμένη με τον Ντόντα, καθως στα 11 χρόνια γάμου τους, αυτός την απατούσε κατ’ εξακολούθηση και μάλιστα φρόντισε να κάνει νέα οικογένεια πολύ σύντομα μετά το διαζύγιο τους.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση:

Απέκτησαν αγοράκι…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.