Κυριάκος Μητσοτάκης: Απόδραση στο Μαράθι, σπάνια φωτογραφία Μαρέβας με γιο της, Κωνσταντίνο [video]

Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μπάνιο στο Μαράθι και της ευχές της Μαρέβας Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων με την απογευματινή πτήση.

Σήμερα, Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφθηκε το Μαράθι, όπου απόλαυσε το μπάνιο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι, κάτι που, συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, καθώς ο γιος τους, Κωνσταντίνος, «έκλεισε» τα 22 του χρόνια.

Τα πιο όμορφα διαδικτυακά «χρόνια πολλά» του τα είπε η μητέρα του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μοιράστηκε με τους followers της μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να τον αγκαλιάζει και να τον φιλά τρυφερά στο μάγουλο.

«Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου! Happy birthday my love. My one and only!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία με τον γιο της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.