Τζένη Μπαλατσινού έγκυος: Ηλικία, πόσο χρονών είναι. Πώς τα κατάφεραν με Κικίλια

Πώς κατάφερε η Τζένη Μπαλατσινού να μείνει έγκυος από τον Βασίλη Κικίλια σε προχωρημένη ηλικία;

Την είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος κοινοποίησε ο ίδιος ο πατέρας, Βασίλης Κικίλιας με tweet.

Πανευτυχής ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει
Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», έγραψε ο υπουργός.

Την ίδια ώρα, που ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κρίσης της δημόσιας υγείας και είναι εκτεθειμένος, σε προσωπικό επίπεδο, είχε κι έχει ακόμα μεγαλύτερη υποχρέωση κι ευθύνη να προστατέψει την υγεία του, την υγεία της οικογένειας του κι όμως δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω στο πρόγραμμά του και στην καθημερινή του μάχη για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας της χώρας μας.

Μια προσπάθεια που όπως δείχνουν και όλες οι έρευνες δημοτικότητας έχει αναγνωριστεί από το σύνολο της κοινής γνώμης.

Όλο αυτό το διάστημα, η Τζένη Μπαλατσινού, ως ήρεμη δύναμη, ήταν και είναι πάντα στο πλευρό του, παράλληλα, όμως, απέφευγε διακριτικά οποιαδήποτε έκθεσή της, ελαχιστοποιώντας κάθε πιθανότητα να αποκαλυφθεί το γλυκό τους μυστικό.

Εξαφάνιση και ηλικία Τζένης Μπαλατσινού

Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία της Τζένης Μπαλατσινού δεν της άφηνε πολλά περιθώρια.

Στα 49 της χρόνια, η Τζένη Μπαλατσινού κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να μείνει έγκυος από τον Βασίλη Κικίλια και αυτό έχει στείλει το ζευγάρι στον έβδομο ουρανό.

Η διαδικασία της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή, γι’ αυτό και η Τζένη αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετούς μήνες.

Τώρα πια, η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού δεν τους αφήνει το περιθώριο να το κρατήσουν άλλο για αυτούς, αφού σύμφωνα με πληροφορίες σε 3-4 μήνες η Τζένη θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Διαβάστε τι έγραψε με νόημα η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού για την εγκυμοσύνη της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.