Big Brother: Ραΐσα Κόντι, Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Γιατί κάνουν τηλεθέαση [video]

Τι τηλεθέαση έκανε το δεύτερο επεισόδιο του Big Brother και γιατί μονοπώλησαν το ενδιαφέρον οι Ραΐσα Κόντι, Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη;

Το δεύτερο επεισόδιο του Big Brother με τη ζωή των παικτών μέσα στο σπίτι, βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης. Ο πρώτος καβγάς και τα πρώτα κλάματα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι γεγονός.

Η τηλεθέαση του Big Brother, ωστόσο, φέρνει συγκρατημένα χαμόγελα στο κανάλι.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Big Brother σημείωσε τηλεθέαση 24,3% στο σύνολο και 27% στο δυναμικό κοινό -τα ποσοστά υποχώρησαν ελαφρώς από το επεισόδιο της Δευτέρας.

Παρ’ όλα αυτά, στη δεύτερη ώρα προβολής του, την πιο… απελευθερωμένη, το γνωστό reality έφτασε έως και το 36,1%!

Ραΐσα Κόντι, Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Γιατί έκαναν ντόρο

Σε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή ήρθε, στο επεισόδιο του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης, η Ραϊσα Κόντι όταν θέλησε να μοιραστεί ένα τραγούδι με τους συμπαίκτες της πριν βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας του Μεγάλου Αδελφού.

«Είναι ένα τραγούδι του οποίου οι στίχοι είναι πολύ κοντά στη ζωή μου, γιατί εκεί που πέφτω ξανασηκώνομαι» τόνισε στους συμπαίκτες της.

«Αυτό το τραγούδι με συγκινεί γιατί οι στίχοι είναι πολύ ωραίοι και όταν το τραγουδάω το νιώθω. Έχω περάσει δύσκολα. Έχω περάσει από πολύ μικρή και ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνη μου. Χωρίς καμιά βοήθεια» τόνισε, βουρκωμένη, η Ραΐσα Κόντι στο Big Brother.

«Δεν στεναχωριέμαι για τη ζωή που έχω κάνει γιατί αυτή με έχει κάνει πιο δυνατή. Αν δεν είχα ζήσει αυτή τη ζωή, όμως, δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Δεν πρόλαβα να σπουδάσω, να κάνω αυτό που γουστάρω και αναγκάστηκα να δουλέψω για να καταφέρω να ζω».

Επίσης, η νεαρή διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε πως δεν της λείπει η πατρική φιγούρα καθώς η μητέρας της είναι τα πάντα για εκείνη!

Η Ραΐσα Κόντι είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια. Επιζητά τον έρωτα αλλά κυρίως θέλει να κερδίσει στο Big Brother για να αποδείξει, σε όσους δεν την πίστευαν, ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Εάν μπορούσε να δημιουργήσει ένα νόμο, θα τιμωρούσε αυστηρά όσους κάνουν bullying!

Σοφία Δανέζη – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Καυγάς και παρεξηγήσεις

Τι και αν μετρούν μόλις λίγες ώρες συγκατοίκησης στο «Big Brother«, η Σοφία Δανέζη και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη φαίνεται πως έφτασαν, ηθελημένα ή άθελα, στα όρια τους!

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του ριάλιτι το βράδυ της Τρίτης, η όμορφη τραγουδίστρια και η δικηγόρος από την Κρήτη ήρθαν σε μια έντονη κόντρα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια εάν δεν έκαναν αμφότερες μισό βήμα πίσω!

«Μα δεν με αφήνεις να σου εξηγήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφια Δανέζη προς την συγκάτοικο της, στην αρχή της κουβέντας, ενώ η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξέφρασε με θάρρος πως «μερικές φορές με ενοχλεί ο τρόπος σου».

Η όμορφη ατμόσφαιρα, όμως, που οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να διατηρήσουν στην αρχή της μαγειρικής γρήγορα χάλασε! «Ο χαρακτήρας της, η φωνή της και το ύφος της είναι τέτοιο που και γω πήγα να την παρεξηγήσω» τόνισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στη Ραϊσα Κόντι για την Σοφία Δανέζη.

«Δεν ασχολούμαι άλλο με μαλ@κι@ς! Με βάζεις στον τοίχο και λες ότι μιλάω άσχημα! Να, τώρα μιλάω άσχημα! Τελειώσαμε! Από κει και πέρα δεν κάνω άλλη συζήτηση» είπε σε έντονο ύφος, με τη σειρά της, η Σοφία Δανάζη για να έρθει λίγο αργότερα να προσθέσει στα αγόρια του σπιτιού: «Η Άννα Μαρία είναι πολύ καλή στη δουλειά της! Έρχεται, εκεί, βάζει φιτιλιές»!

Αμέσως μετά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατευθύνθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να… προδώσει στον Μεγάλο Αδελφό όλα όσα την ενοχλούν στην συμπαίκτρια της.

Ραΐσα Κόντι, Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ποιες είναι εκτός Big Brother

Σοφία Δανέζη

Η 32χρονη Σοφία Δανέζη είναι τραγουδίστρια και έχει συνεργαστεί με Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά. Δυναμική και φιλόδοξη, θεωρεί πως μετά το Big Brother θα την περιμένει αναγνώριση και επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι!

Ραΐσα Κόντι

Η Ραΐσα Κόντι είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια. Θέλει να κερδίσει στο Big Brother για να αποδείξει, σε όσους δεν την πίστευαν, ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Εάν μπορούσε να δημιουργήσει ένα νόμο, θα τιμωρούσε αυστηρά όσους κάνουν bullying!

Άννα – Μαρία Ψυχαράκη

Η 36χρονη Άννα – Μαρία Ψυχαράκη είναι μια Κρητικιά δικηγόρος που δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και ζηλιάρα. Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.