Χριστίνα Ορφανίδου: Σάλος με ακατάλληλο βίντεο παίκτριας του Big Brother [video]

Τι συμβαίνει με υποτιθέμενο ακατάλληλο βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου, της γνωστής παίκτριας πόκερ του Big Brother;

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ροζ βίντεο που φέρεται να έχει πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother.

Η γλυκιά και όμορφη Χριστίνα Ορφανίδου φέρεται να εμφανίζεται σε ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφο της, απολαμβάνοντας τη στιγμή στην κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου.

Το βίντεο αυτό υποτίθεται ότι προέρχεται από τις διακοπές της Χριστίνας Ορφανίδου με τον σύντροφο της και είναι ήδη στα χέρια των ανθρώπων της παραγωγής.

Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου: Το επίμαχο βίντεο

Όσοι το έχουν δει λένε ότι η Χριστίνα Ορφανίδου φαίνεται ξεκάθαρα στο επίμαχο βίντεο, μην αφήνοντας περιθώριο σε κανέναν να αμφισβητήσει την γνησιότητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ροζ βίντεο βρέθηκε κατά λάθος σε χέρια που “δεν έπρεπε” με αποτέλεσμα να πάρει έκταση μέσω κοινοποιήσεων σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου βίντεο: Η μήνυση και η παραγωγή

Η Χριστίνα Ορφανίδου έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της, ο οποίος για να την εκδικηθεί, κοινοποίησε την προσωπική στιγμή τους στο διαδίκτυο.

Φαίνεται ότι τον παράτησε και ο χωρισμός τους ήταν πολύ έντονος. Αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την πράξη του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί τον Οκτώβριο, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ένας εξαιρετικά έμπειρος δικηγόρος.

Αναμένουμε να δούμε πώς θα χειριστεί το δεύτερο «θέμα» η παραγωγή του Big Brother, καθώς έχει θορυβήσει πολύ τα στελέχη του καναλιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.