Ξηλώνεται η Πανεπιστημίου: Ραγδαίες εξελίξεις για Μπακογιάννη, Μεγάλο περίπατο – «Έχω φάει πολύ ξύλο»

Τι δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης για τον Μεγάλο περίπατο και το νέο ξήλωμα της Πανεπιστημίου;

Πρόταση για ξήλωμα και νέο… ράψιμο της οδού Πανεπιστημίου προανήγγειλε ο Κ. Μπακογιάννης, μετά τις αστοχίες στον Μεγάλο Περίπατο.

Για το νέο σχέδιο που έχει για την οδό Πανεπιστημίου μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που παράλληλα παραδέχθηκε λάθη που έγιναν στον Μεγάλο Περίπατο, ο οποίος κόστισε 2.000.000 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφερόμενος στον «Μεγάλο Περίπατο» δήλωσε ότι έχει «πιλοτική λογική» και μάλιστα προσέθεσε ότι «βγήκε και δεν βγήκε».

Ερωτηθείς, δε, εάν θα φύγουν οι πανάκριβες ζαρντινιέρες, ο κ. Μπακογιάννης είπε το εξής:

«Bεβαίως. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα».

«Έπρεπε όμως να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και κυρίως προσωρινό για να τραβήξουμε τις γραμμές του έργου, να ζωγραφίζεις δηλαδή πριν αρχίζεις να σκάβεις», σημείωσε.

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε, πάμε για κάτι καινούριο», υπογράμμισε και μίλησε για το σχετικό ειδικό πολεοδομικό σχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση, καθώς και για επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει τα μόνιμα έργα.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως, εν αντιθέσει με το Σύνταγμα και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, η Πανεπιστημίου πάει λιγότερο καλά, αν και (όπως ισχυρίσθηκε) «κυκλοφοριακά λειτουργεί».

«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο», κατέληξε.

Το twitter σχολίασε καυστικά τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Πανεπιστημίου και Μεγάλο περίπατο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.