The Bachelor: «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη». Αντζελίνα, Ερριέτα, Κασσιανή πιο κάτω κι από πάτο [video]

Η ξεφτίλα στο σπίτι του The Bachelor έπιασε κόκκινο για άλλη μια φορά.

Μετά τις πληροφορίες ότι παίκτρια του The Bachelor αυτοτραυματίστηκε, τίποτα δεν είναι πια μη αναμενόμενο στο σκληρό ριάλιτι.

Όσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρισκόταν στο ραντεβού του με την Αναστασία, στο σπίτι του The Bachelor, γινόταν χαμός.

Οι κοπέλες κάθονταν όλες μαζί και συζητούσαν, ωστόσο, μια σπίθα προκάλεσε “έκρηξη”.

Η Αντζελίνα είχε μια έντονη διαμάχη με την Κασσιανή, με την Ερριέτα να μπαίνει στο… πανηγύρι υπέρ της Κασσιανής.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και η Ερριέτα πέταξε ένα μαξιλάρι στην Αντζελίνα, η οποία έγινε έξαλλη, σηκώθηκε και κινήθηκε προς το μέρος της.

«Αυτό δεν θα το ξανακάνεις γιατί την επόμενη φορά θα βρεθεί το κεφάλι σου μέσα στη λεκάνη του μπάνιου, στη θέση του», είπε έξαλλη η Αντζελίνα.

«Εγώ δεν επιτρέπω σε καμία, ούτε στην παρέα μου, ούτε στο χώρο που είμαι εγώ, να μου υψώνει τον τόνο της φωνής.

Μπορεί η Κασσιανή να μην είναι φίλη μου, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει με αυτόν τον τόνο όταν είμαι εγώ μπροστά. Γι’ αυτό το λόγο της πέταξα το μαξιλάρι μήπως τη μπει στο στόμα και το βουλώσει», είπε αργότερα η Ερριέτα στο The Bachelor.

Το twitter σχολίασε καυστικά την ξεφτίλα του The Bachelor:

The Bachelor: Δύο παίκτριες πιάστηκαν στα χέρια για μια… ανθοδέσμη

Mπορεί η Σαμάνθα και η Αντζελίνα να πιάστηκαν στα χέρια για μια… ανθοδέσμη στο The Bachelor του ALPHA, αλλά -επί της ουσίας- διεκδικούσαν κάτι από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η «μάχη» για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου έχει «ανάψει» και έτσι, στο επεισόδιο του The Bachelor η Σαμάνθα και η Αντζελίνα πιάστηκαν στα χέρια για μια… ανθοδέσμη.

Ειδικότερα, σε μια από τις δοκιμασίες, ο Παναγιώτης πετούσε ανθοδέσμες στις υποψήφιες με τη βοήθεια ενός καταπέλτη και εκείνες έπρεπε να πιάσουν όσο τον δυνατόν περισσότερες.

Η Σαμάνθα και η Αντζελίνα, όμως, έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον… «Bachelor» διεκδίκησαν μια ανθοδέσμη με αρκετή δύναμη, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια!

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και μια από τις δύο έπεσε κάτω, με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες να μην κάνουν το παραμικρό για να τις χωρίσουν, αλλά ευτυχώς η κατάσταση ηρέμησε γρήγορα, με την Αντζελίνα να αναδεικνύεται νικήτρια της «μονομαχίας».

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης δήλωσε το εξής:

«Καθώς είδα τα κορίτσια να μονομαχούν, η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα λίγο αμήχανα. Παρ’ όλα αυτά, κατάλαβα ότι το θέλουν πάρα πολύ και με διεκδικούν με αυτόν τον τρόπο».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.