Γρηγόρης Πετράκος: Viral το βίντεο με «έρευνα» για κορονοϊό. «Δεν υπάρχει πανδημία, είμαστε μπαταρίες» [video]

Δείτε το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος έκανε «έρευνα» για τον κορονοϊό και την αναλύει σε ένα βίντεο διάρκειας κάτι παραπάνω από 20 λεπτά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποδέχεται ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, όπως λέει σε βίντεο που ανήρτησε, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων.

Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας».

Ο ίδιος αμφισβητεί την κατάσταση πανδημίας καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα, «αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Ασκεί και κριτική στην κυβέρνηση που διέθεσε μεγάλα κονδύλια στον Μεγάλο Περίπατο και τη διαφημιστική καμπάνια αντί να αυξάνουν τις κλίνες των ΜΕΘ.

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

Οι απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό θα παρουσιαστούν, μάλιστα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ που θέμα έχει τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

Οι αρνητές του κορονοϊού και της μάσκας έρχονται αντιμέτωποι με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, ενώ καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν ο τραγουδιστής/μουσικός Γρηγόρης Πετράκος και ο Παιδίατρος/Λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης.

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανήρτησε χθες στο Facebook ένα βίντεο 25 λεπτών στο οποίο παρουσιάζει μια έρευνα στηριζόμενη σε στοιχεία του ΕΟΔΥ αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους αμφισβητεί την πανδημία του κορονοϊού.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «φέτος, χρονιά της πανδημίας, είχαμε λιγότερους θανάτους συγκρτικά με το ίδιο διάστημα την περσινή χρονιά», και συνεχίζει λέγοντας ότι «Αν στην Ελλάδα δεν μας είχαν πληροφορήσει για την ύπαρξη πανδημίας δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Αναφέρεται ακόμα στους θανάτους από κορονοϊό χαρακτηρίζοντας τους «εκτιμώμενους και πολλές φορές φανταστικούς».

Ο Γρηγόρης Πετράκος συνεχίζει λέγοντας ότι «δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο κύμα της πανδημίας, αλλά αύξηση των κρουσμάτων λόγω της αύξησης των τεστ» και προσθέτει ότι «τα κρούσματα και ο αριθμός τους δεν παίζουν κανένα ρόλο σε αυτή τη φάση της επιδημίας. Μας ανακοινώνονται καθημερινά μόνο για να μας τρομάζουν και να μας κρατάνε σε ένα καθεστώς φόβου».

«Κάπου παρασυρθήκαμε και ο τρόπος ζωής μας αυτή τη στιγμή δείχνει να μην έχει κανένα νόημα. Το να μην κολλήσεις κορονοϊό δεν μπορεί να είναι επαρκής λόγος ύπαρξης. Δεν μπορεί μια ολόκληρη ανθρωπότητα να σταματήσει να ζει από το φόβο μην πεθάνει. Μας μεταχειρίζονται σαν μπαταρίες που το μόνο που μετράει είναι ο χρόνος ζωής τους», σημειώνει ο τραγουδιστής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.