Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη: Ποια πραγματικά η νέα παίκτρια του My Style Rocks, σχέση με Τσαλίκη

Ποια είναι πραγματικά η νέα παίκτρια του My Style Rocks Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη;

Σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη ειπώθηκε ότι είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks, Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ποια είναι πραγματικά η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη;

Η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη είναι συγγενής του Γιώργου Τσαλίκη, αλλά όχι σύζυγος.

Γλυκύτατη, ευγενική, επαγγελματίας, άτομο με το οποίο μπορείς να συνεννοηθείς όταν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο σύζυγος σας Παναγιώτης, που απ’ότι γνωρίζουμε είναι ο αδερφός του Γιώργου Τσαλίκη τι σε συμβουλεύει; Πως συνδιάζεις καριέρα, οικογένεια και καθημερινό τρέξιμο;

Την οικογένεια του συζύγου μου την διακρίνει η απόλυτη αγάπη και ο αλληλοσεβασμος και έτσι η ένταξη μου σε αυτήν ήταν πάρα πολύ εύκολη. Τα καταφέρνω με προγραμματισμό και με την μεγάλη στήριξη του συζύγου μου!

Πως ήταν η παιδική σου ηλικία Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη;

Η παιδική μου ηλικία ήτανε ξένγοιαστη και ανέμελη, όπως σ’ όλα τα παιδάκια αυτής της ηλικίας, στο χωριό, στη Δράμα, με πολλή αγάπη από τους γονείς και από τα αδέρφια μου.

Η αγάπη σου για τη τέχνη του μακιγιάζ πότε ξεκίνησε;

Η αγάπη μου για την τέχνη του μακιγιάζ, νομίζω ξεκίνησε πάρα πολύ νωρίς για εμένα. Στην ηλικία των 10 ετών με στηγματισε ένα ατύχημα που είχα κάηκα στο πρόσωπο μετά από μια έκρηξη με ένα μπουκάλι γεμάτο με οινόπνευμα. Είχα πάρα πολλές ανασφαλείες προβλήματα που αφορούσαν την εμφάνιση μου, για αρκετά χρόνια είχα σημάδια και εγκαύματα στο δέρμα μου. Οπότε ο λόγος που ασχολήθηκα με το μακιγιάζ ήταν αυτός, παντα ηθελα να κρύψω τα εγκαύματα μου με ένα make-up μια ζωή. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ήξερα από πολύ μικρή με τι ήθελα να ασχοληθώ.

Μίλησε μας λίγο για τις σπουδές σου.

Στην ηλικία των 18, έφυγα από τη Δράμα και πήγα στην Βέροια σε μια σχολή αισθητικής. Μετά όμως δεν μου αρκούσε αυτό, ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω στην τεχνη του μακιγιάζ. Δυστυχώς στις σχολές αισθητικής, δεν διδάσκεται το μακιγιάζ σαν κάτι εξειδικευμένο. Από εκεί και πέρα άρχισα ένα ταξίδι, πήγα στην Θεσσαλονίκη έβγαλα άλλες 2 σχολές και μετά έφυγα στην Αθήνα στις σχολές του ΑΝΤΕΝΑ, γιατί ήθελα να μάθω καλύτερα το τηλεοπτικό μακιγιάζ και να ζήσω από κοντά την τηλεόραση. Μετά από όλα αυτά έκανα διάφορα σεμινάρια με πολλούς make-up artists και γενικά ότι υπήρχε από σεμινάρια μακιγιάζ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πήγαινα παντού. Για μένα, μεγάλη μέντορας στο θέμα του μακιγιάζ είναι η Ελενα Ψωμά, η οποία είναι και συνεργάτις μου αυτή τη στιγμή και είναι επίσης μια σπουδαία make-up artist που στηρίζω φανατικά. Η τέχνη του μακιγιάζ δεν σταματάει ποτέ. Είναι μια μήτρα που γεννάει συνέχεια, οπότε όσο ζω και υπάρχω, πάντα θα μαθαίνω και πάντα θα ενδιαφέρομαι για κάτι καινούργιο.

Εκτός από μακιγιέζ, ασχολείσαι και με την εκπαίδευση άλλων ατόμων. Μίλησε μας λίγο γι’ αυτό.

Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολούμαι με τα σεμινάρια. Κάνω μόνη μου την οργάνωση και καλώ διάφορους make-up artists, καταξιωμένους όπως παράδειγμα στην Κύπρο είχαμε ένα σεμινάριο make-up με την Έλενα Ψωμά στη Λεμεσό το Δεκέμβριο και πριν απ’ αυτό είχαμε με μια καταπληκτική, νεαρή και πολύ ταλαντούχα make-up artist, την Ηλιάννα Βαλσαμάκη και κάναμε ένα σεμινάριο στη Λευκωσία. Αυτή τη στιγμή οργανώνω ένα σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη οπου θα είμαστε εγώ, η Ελενα Ψωμά και η Ηλιάνα Βαλσαμάκη. Θα παρουσιάσουμε τρία πολύ όμορφα είδη μακιγιάζ και θα βρισκόμαστε στο Holiday Inn στις 10 Απριλίου. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτή την προσπάθεια, γιατί έχουμε φοβερούς ανθρώπους και χορηγούς που μας στηρίζουν. Επίσης κάνω ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο μου, με άτομα (επαγγελματίες και μη) που θέλουνε να αναπτύξουν τις γνώσεις τους πάνω στο μακιγιάζ.

Έχεις κάνει μακιγιάζ για πολλά γνωστά άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Μπορείς να αναφέρεις μερικά;

Εκτός από το Γιώργο Τσαλίκη που είναι οικογένεια μου, ο οποίος με βοηθάει πάρα πολύ, με τα βίντεο κλιπ του που έχω αναλάβει προσωπικά, έχω κάνει κάποιους καλλιτέχνες που είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό όπως τον Mohombi, τον Nicola Fasano, τους Maimi Rockets, οι οποίοι είναι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες που έχουν δουλέψει με την JLo και με τους Pitbull. Είμαι πάρα πολύ τυχερ;h που έχω δουλέψει με αυτούς τους συγκεκριμένους. Επίσης με την Jazzy Jo η οποία είναι μια ρουμάνα superstar. Eχω δουλέψει και με αρκετά μεγάλα ονόματα ηθοποιών τoυ ελληνικού και κυπριακού χώρου, από το Μπρούσκο, Ρουά Ματ, Δίδυμα Φεγγάρια κλπ. Με την Ευελίνα Παπούλια, Τζόυς Ευείδη, Κοραλλία Καράντη, Κατερίνα Διδασκάλου, Μαρία Κορινθίου, Ελένη Βαίτσου Βαρβάρα Λάρμου, Παυλίνα Μακρή, Χριστιάνα Θεοδώρου, Ιωάννα Λαμπρόπουλου κ.α.

Μίλησε μας λίγο για τη συνεργασία σου με το ‘Μπρούσκο’. Πως προέκυψε;

Η συνεργασία μου με το Μπρούσκο προέκυψε εντελώς τυχαία. Το βράδυ που είχα γυρίσει στο σπίτι, μετά τα γυρίσματα του video-clip του Mohombi και ενώ ήμουνα κουρασμένη και είχα πέσει για ύπνο, έρχεται ο σύζυγος μου και μου λέει ότι με ζητάνε από την παραγωγή του Μπρούσκο στο τηλέφωνο. Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Για να μην τα πολυλογώ, ένας κοινός φίλος με άτομο της παραγωγής, έκανε πλάκα στο σύζυγο μου. Και πάνω στη συζήτηση έγινε η πρόταση από το πουθενά. Θέμα τύχης καθαρά. Εκείνοι τότε μου είπανε ‘Καλά στον ουρανό σε γυρεύαμε, στη γη σε βρήκαμε;’. Ψάχνανε επειγόντως make-up artist για την σειρά. Και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι…

Τι σε έφερε στην Κύπρο;

Βασικά με έφερε στην Κύπρο η δουλειά, όπως για πάρα πολλούς Έλληνες που έρχονται εδώ με την κρίση στην Ελλάδα. Για εμάς ήταν όλα πιο εύκολα γιατί έχουμε φίλους εδώ που μας στηρίξανε πάρα πολύ. Γενικά όλα πήγαν καλά για μας εδώ και ευχαριστούμε πάρα πολύ την Κύπρο μου μας αγκάλιασε και μας αγάπησε τόσο πολύ.

Προτιμάς τη ζωή στη Κύπρο ή στην Ελλάδα; Που υπάρχουν καλύτερες προοπτικές;

Η Ελλάδα είναι ένα κομμάτι στο οποίο θα υπάρχουνε πάντα δεσμοί, υπάρχει η οικογένεια μας εκεί. Προτιμώ την ζωή όμως πλέον στην Κύπρο ειδικά έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για εργασία . Στην Κύπρο υπάρχουν σίγουρα καλύτερες προοπτικές, δεν το συζητώ καν.

Εκτός από επαγγελματίας είσαι και σύζυγος και μαμά. Πως τα συνδιάζεις; Πόσο δύσκολο είναι αυτό;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι σύζυγος και μάνα, γιατί με την δική μας δουλειά, ειδικά τώρα με τα γυρίσματα του Μπρούσκο, είμαστε 12-14 ώρες στη δουλειά, οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι το κομμάτι του σπιτιού, του συζύγου και του παιδιού. Οι κενές ώρες είναι μόνο για να κάνεις τα άκρως απαραίτητα στο σπίτι. Τα Σαββατοκύριακα που απομένουν είναι για να γίνουν οι δουλειές και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την οικογένεια. Λόγω του ότι η δουλειά είναι τελείως δημιουργική, προσπαθώ επίσης τα Σαββατοκυρίακα να προετοιμαστώ γι’ αυτήν. Πολλές φορές επειδή λείπω πάρα πολλές ώρες δεν σου κρύβω ότι κλαίω από τις τύψεις μου.

Ποια τα μελλοντικά σου σχεδια;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι πολύ δημιουργικά. Έχω φτιάξει την ομάδα που προανάφερα μαζί με την Ελενα Ψωμά και την Ηλιάννα Βαλσαμάκη και κάνουμε διάφορα σεμινάρια όπως αυτό της Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσουν τα Χανιά και μετά η Ρόδος, η Κύπρος και άλλοι προορισμοί. Κάνουμε δηλαδή ένα tour σεμιναρίων. Αρα εν ολίγεις έχουμε σεμινάρια, τηλεόραση, video-clips. Υπάρχει δουλειά, δόξα το Θεό. Τα πολύ-πολύ μελλοντικά μου σχέδια είναι να δημιουργηθεί μια σχολή στη Κύπρο από εμάς. Αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.