Σταύρος Κελέτσης: Θετικός σε κορονοϊό ο βουλευτής ΝΔ. Πού κόλλησε, γιατί έκρυψε την αιτία

Πώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης;

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης.

Είχε εντοπιστεί κρούσμα στο γραφείο του νωρίτερα, με αποτέλεσμα να νοσήσει και ο ίδιος.

Ο Σταύρος Κελέτσης παραμένει ασυμπτωματικός, ενώ στην ψηφοφορία της Βουλής την Κυριακή είχε συμμετάσχει με επιστολική ψήφο.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω facebook με μια ανάρτηση την οποία και διόρθωσε στη συνέχεια αφού εκ παραδρομής έγραψε και την πηγή της μόλυνσής του.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κελέτσης στην ανάρτησή του έγραψε αρχικά πως ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό μετά την εκδήλωση κρούσματος στο γραφείο του στην Αλεξανδρούπολη που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο facebook:

“Μετά την εκδήλωση κρούσματος κορονοϊού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα. Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών”.

Στη συνέχεια όμως έσπευσε να αλλάξει την ανάρτησή του αφαιρώντας την επεξήγηση αναφορικά με την πηγή της μόλυνσης, καθώς αυτή «ακύρωνε» στην πράξη το κυβερνητικό αφήγημα ότι σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς δεν αποτελούν εστίες μετάδοσης.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο ίδιος ενημερώθηκε την Κυριακή για το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες είχε παραστεί σε εκπομπή του Καναλιού της Βουλής με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν και να τεθούν σε προληπτική καραντίνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.