Βαγγέλης Σαλής: Δεν ήταν αυτοκτονία ο θάνατος του 33χρονου. Αποκαλύψεις για λάθη [video]

Ποια η ανατροπή για τον θάνατο του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή στην Εύβοια;

Ο Βαγγέλης Σαλής, 33 χρόνων, αγρότης, πατέρας μιας κόρης σαράντα ημερών, βρέθηκε δηλητηριασμένος στο χωράφι του στο χωριό Καστέλα της Εύβοιας μέσα σε μικρή αποθήκη με ποτιστικό μοτέρ και άλλα εργαλεία.

Η κλειδωμένη πόρτα, σφράγιζε το ένοχο μυστικό. Το κλειδί ήταν πεταμένο, λίγα μέτρα μακριά μες στα χόρτα.

Όταν ο εργάτης του κατάφερε να την ανοίξει και τον βρήκε, δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει και να τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο.

Το κλειδί του 4×4 αυτοκινήτου του Βαγγέλη Σαλή, όπως αποδείχθηκε μετά, ήταν κρυμμένο κάτω από το πατάκι του οδηγού, κάτι που δε συνήθιζε ο ίδιος.

Δίπλα του βρέθηκε ένα δοχείο με γεωργικό φάρμακο και όλοι πίστεψαν, ακόμα και οι Αρχές, ότι το ήπιε για να αυτοκτονήσει.

Η τοξικολογική εξέταση έδειξε ότι στο στομάχι του μαζί με τροφή, υπήρχε άλλο δηλητήριο, ένα απαγορευμένο φυτοφάρμακο, το «λανέιτ», που δε βρέθηκε πουθενά.

Τα κενά στην υπόθεση του Βαγγέλη Σαλή, οι απίστευτες παραλείψεις των Αρχών και οι αντιφατικές καταθέσεις μαρτύρων, αποκαλύφθηκαν στην έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η μητέρα και ο αδελφός του άτυχου Βαγγέλη Σαλή, για πάνω από τέσσερα χρόνια, δίνουν ένα μεγάλο αγώνα και κατάφεραν η υπόθεση να χαρακτηριστεί ως ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.