Αλέξης Παππάς, Survivor: Η αλήθεια για Αλβανία, ψυκτικά, γuμvές φωτογραφίες [video]

Ποιος είναι πραγματικά ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Παππάς που μονοπωλεί τα βλέμματα στο Survivor; Βιογραφικό και αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Ο Αλέξης Παππάς είναι 37 ετών και είναι ηθοποιός, ενώ έχει συμμετάσχει ήδη σε πολλά ριάλιτι. Πολλά έχουν ακουστεί για αυτόν, ποια η αλήθεια;

Όταν τελείωσε το σχολείο, o Αλέξης Παππάς άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ.

Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.

Μέσα από το μόντελινγκ o Αλέξης Παππάς έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα.

Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα.

Στην Ελλάδα γνωρίσαμε τον Αλέξη Παππά μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.

Στο SURVIVOR 2020 o Αλέξης Παππάς ήθελε ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο, ενώ ξεχώρισε για τις στρατηγικές του, τη συμμαχία του με τον Τριαντάφυλλο και την έχθρα με τον James Καφετζή.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχουν κλέψει την καρδιά του γυναικείου πληθυσμού είναι και ο μελαχρινός γοητευτικός ηθοποιός Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς είναι 37 χρόνων, ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ηπειρο σε νηπιακή ηλικία, τέλειωσε ηλεκτρολόγος – ψυκτικός σε νυχτερινό σχολείο, αλλά έκανε «στροφή» στην καριέρα του, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, η οποία τον έπεισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Και προφανώς είχε δίκιο, αφού ο Αλέξης Παππάς κατάφερε να συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel.

Μάλιστα ο γοητευτικός Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στην διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους ξένων περιοδικών.

Τα πρώτα του όμως βήματα στην υποκριτική έγιναν στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια». Ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Κάνε Παζάρι και τώρα οι «8 λέξεις».

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως τα «Δίδυμα Φεγγάρια» προέκυψαν ύστερα από τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Για σένα» της Άννας Βίσση.

Εκεί τον είδε ο Ανδρέας Γεωργίου και του πρότεινε έναν μικρό ρόλο. Η συνεργασία τους αποδείχθηκε τόσο καλή που συνεργάστηκαν και πάλι στις «8 λέξεις».

Ευρύτερα γνωστός έγινε ο Αλέξης Παππάς από το Survivor 2020, ενώ στη συνέχεια ήταν και ο πρωταγωνιστής στο Bachelor 2, όπου επέλεξε την Αθηνά New York για σύντροφο, αλλά χώρισαν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αλέξης Παππάς βιογραφικό

Ηλικία: 37 ετών

Ιδιότητα: Ηθοποιός – Επιχειρηματίας

Ηθοποιός, επιχειρηματίας με δική του σειρά προϊόντων περιποίησης, και μοντέλο κατά το παρελθόν, επάγγελμα με το οποίο κατάφερε να ταξιδέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και να συνεργαστεί με μερικά από τα διασημότερα brands της βιομηχανίας της μόδας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνει βαλίτσες για το Survivor.

Έχει βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο το 2021 και επιστρέφει δυναμικά φέτος, μιας και το παιχνίδι επιβίωσης γίνεται πιο στρατηγικό.

Δηλώνει για άλλη μια φορά έτοιμος για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει και το μότο του είναι… «ας αντέξει ο πιο δυνατός».

Πριν φύγει για το τροπικό νησί του Δομίνικου δήλωσε ανυπόμονος να δει τις στρατηγικές των παικτών μετά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού!

Στις παρακάτω φωτογραφίες γνωρίστε τον ηθοποιό Αλέξη Παππά καλύτερα μέσα από στιγμιότυπα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Ο Αλέξης Παππάς, διεθνές μοντέλο με τις αξιοζήλευτες συνεργασίες, είναι ένας πολύ σέξι και γοητευτικός άντρας.

Διαβάστε ποιοι πραγματικά οι νέοι παίκτες Survivor 2024, Γιάννης Περπατάρης, Φάνης Μπολέτσης και πώς εμφανίστηκε αγνώριστη η Μαρία Αντωνά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.