Βίντεο σοκ: Τετραπληγικός ο 25χρονος που έσπασε απαγορευτικό και βούτηξε για Σταυρό; Θρήνος σε Εκκλησία

Δείτε το βίντεο σοκ από τον τραυματισμό του 25χρονου που βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό τα Θεοφάνια 2021.

Η εκτίμηση του νοσοκομείου της Χαλκίδας μιλά για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος, αναμένεται η διάγνωση των νευροχειρουργών του ΚΑΤ.

Πέρα από τα φαινόμενα συνωστισμού και την εξάπλωση κορωνοιού στα Θεοφάνια 2021, ακόμα πιο τραγική κατάληξη φαίνεται ότι έχει η αναταραχή που προκλήθηκε από τη διαμάχη κράτους-εκκλησίας.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο 25χρονος από την Αμάρρυνθο ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει με παρέα φίλων του τον Σταυρό τον οποίο έριξαν μόνοι τους στην θάλασσα της Αμάρυνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών που έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον παρέλαβαν νεαρός άνδρας έχει υποστεί κάταγμα στον αυχένα.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος.

Λόγω της σοβαρότητάς του τραυματισμού του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό στήθηκε μια επιχείρηση για την μεταφορά του από το ΕΚΑΒ της Εύβοιας υπό τον συντονιστό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Αττικής.

Στο ΚΑΤ έφτασε στις 15:30 και αμέσως παρελήφθη από εξειδικευμένους γιατρούς και υποβάλλεται σε μια σειρά από εξετάσεις για να εκτιμηθεί ακριβώς η κατάστασή του, η οποία πάντως κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από τις πρώτες τους εκτιμήσεις.

Ο 25χρονος άνδρας που πήδηξε στο νερό για να πιάσει τον Σταυρό όπως φαίνεται και από το βίντεο του evima.gr χτύπησε σε βράχο.

Αμέσως στα παγωμένα νερά βούτηξαν και οι φίλοι του καθώς ο 25χρονος δεν μπορούσε να κολυμπήσει και το ανέσυραν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με την πρώτη του νεαρού άνδρα και τον τραυματισμό του:

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, ενώ έπειτα μετέβη καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι.

Δείτε φωτογραφίες από την πτώση του 25χρονου για τον Σταυρό τα Θεοφάνια 2021:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.