Άνοιξαν τα JUMBO: Ποιο το νέο ωράριο, τι περιορισμούς έβαλαν. Ανακοίνωση

Το άνοιγμα των καταστημάτων των Jumbo είναι πια γεγονός, ποιο το νέο ωράριο;

Άνοιξαν τα Jumbo, τη Δευτέρα 18/1 και έγινε χαμός, καθώς είχαν παραμείνει κλειστά για περίπου 2,5 μήνες, και μάλιστα χωρίς click away.

Το άνοιγμα των JUMBO είχε προαναγγείλει η εταιρεία σε μια λιτή ανακοίνωση, στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων της κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων.

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, από Δευτέρα 18/1/2021 ΟΛΑ μας τα καταστήματα στην Ελλάδα θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ» ανέφερε η εταιρεία με τον ωράριο λειτουργίας να είναι «από τις 08.00 έως τις 20.00 (χωρίς ραντεβού). Ευχαριστούμε πολύ!».

Σημειώνεται ότι τα Jumbo ανοίγουν με το πλαίσιο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τα οποία είναι:

-Μετακίνηση με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης

-Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

-Διάρκεια 2 ωρών κατά οποία ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί κάθε εμπορική του συναλλαγή, με συγκριτικό χρονικό σημείο την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης του.

-Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός: τέσσερα (4) άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ που ίσχυε προηγουμένως).

-Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός των εμπορικών κέντρων (malls), εκπτωτικών χωριών και εκπτωτικών καταστημάτων (outlets), ορίζεται ως εξής: Ένας (1) πελάτης ανά 25 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου.

-Απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία και φυσικά μάσκα παντού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.