Μαριάνθη Κάσδαγλη, Survivor: Ποια πραγματικά η σeξι πλοίαρχος, δείτε τη όταν τα αποκάλυψε όλα [φωτο]

Ποια είναι πραγματικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη που μαγνήτισε τα βλέμματα στο Survivor;

Ενισχύσεις ήρθαν στο Survivor, ούτως ώστε να τονωθεί η αγωνιστικότητα των δύο ομάδων.

Ο λόγος για την Βαλέρια Χοψονίδου και την Μαριάνθη Κάσδαγλη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο ριάλιτι.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι 29 ετών, υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και ήταν σε ακτοπλοϊκή γραμμή στην Αδριατική θάλασσα. Αφού αποδεσμεύτηκε από την εταιρία της, δήλωσε πανέτοιμη να συναγωνιστεί και να συνεργαστεί στο Survivor με την Κόκκινη ομάδα.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη για μια κοπέλα που εργάζεται ως Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου που πιάνουν λιμάνι στην Ιταλία και δηλώνει και αθλήτρια της κολύμβησης.

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Ποια είναι πραγματικά, βιογραφικό

«Είναι μία ωραία κοπέλα, που θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου, αλλά την έχει κερδίσει η θάλασσα. Είναι βλέπεις καπετάνισσα»…

Η πρώτη μου αντίδραση ακούγοντας τη λέξη «καπετάνισσα» ήταν ένα λοξό χαμόγελο, καθώς στο μυαλό μου ήρθαν εικόνες κάποιας γυναίκας, μεσόκοπης ίσως, που περιμένει με προσμονή την επιστροφή του καπετάνιου συζύγου της.

Έλα, όμως που ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ήξερε καλά τι έλεγε.

Κι όταν συναντήθηκα με την Μαριάνθη Κάσδαγλη οι… εικόνες του μυαλού μου, πήγαν περίπατο, καθώς μπροστά μου είχα μία πραγματικά πολύ όμορφη… καπετάνισσα, η οποία αντί να βαδίζει στις πασαρέλες, περπατά στις γέφυρες και στ΄ αμπάρια του καραβιού στο οποίο εργάζεται!

Η πανέμορφη Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε τόσο για τις δυσκολίες που έχει η δουλειά του Καπετάνιου Γ΄ όσο και για το χώρο του μόντελινγκ, στον οποίο θέλει να μπορέσει να γίνει κάποια -όχι και τόσο μακρινή- μέρα ακόμη πιο ενεργό κομμάτι…

Topmodels.gr: «Καπετάνισσα»… Μου το ‘παν, δεν το πολυπίστεψα, αλλά εν τέλει είναι μία μεγάλη αλήθεια. Ειλικρινά πως επέλεξες να βρεθείς στα καράβια;

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Ήταν μία δύσκολη επιλογή. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια κι έπρεπε να βρω κι εγώ έναν τρόπο για να την ενισχύσω οικονομικά. Η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, οι δυσεύρετες θέσεις εργασίας και γενικά η αβεβαιότητα που υπάρχει με οδήγησαν στην απόφαση να επιλέξω μία δουλειά με προοπτικές τόσο επαγγελματικής επιτυχίας, όσο και οικονομικής».

Tm: Θα ΄θελα πολύ να μάθω ποια ήταν η αντίδραση των δικών σου ανθρώπων όταν τους γνωστοποίησες την απόφασή σου…

Μ.Κ.: «Ήταν περίεργο το συναίσθημα για εκείνους, δεδομένου ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση με το ναυτικό, ενώ δεν θα ξεχάσω ποτέ την ερώτηση του μπαμπά μου, όταν με πήγαινε στο αεροδρόμιο για να φύγω για το πρώτο μου καράβι, που θα ήταν σε λιμάνι της Κίνας: «Κόρη μου, είσαι σίγουρη, μήπως έχεις αλλάξει γνώμη;»… Η καταγωγή μου βέβαια κατά το ήμισυ από την Κρήτη -και με ρίζα από τη Θεσσαλονίκη- με συνδέουν με τη θάλασσα, όμως η απόφασή μου όπως και να έχει τους εξέπληξε σε μεγάλο βαθμό. Πολύ δε περισσότερο όταν το δρόμο που είχα ακολουθήσει εγώ, επέλεξε ν΄ ακολουθήσει κι ο αδερφός μου!»…

Tm: Βάρδιες στη γέφυρα, έλεγχος στα αμπάρια, ματσακόνια και ελαιοχρωματισμοί στο κατάστρωμα… κανονική χειρωνακτική εργασία, πολλοί μήνες μακριά από οικογένεια, φίλους, γνωστούς… Δεν είναι πράγματα κάπως «ζόρικα» για μία νέα και όμορφη κοπέλα;
Μ.Κ.: «Είναι πάρα πολύ δύσκολα και θέλω να εστιάσω σε αυτό το γεγονός, διότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι το επάγγελμα είναι εύκολο κι ότι πηγαίνουμε ταξίδι με το πλοίο. Δεν είναι έτσι… Λείπουμε επτά μήνες με το πλοίο, μακριά απ΄ όλους και απ΄ όλα, με κινδύνους όπως είναι η πειρατεία, ή διάφορα ατυχήματα που μπορεί να γίνουν στο καράβι κι όλ΄ αυτά κάνουν πολύ δύσκολη τη ζωή. Όπως ακριβώς το περιγράφεις: δύσκολη, ζόρικη, που την συνηθίζεις με πολύ κόπο. Με δύσκολες βάρδιες, με μοναξιά, με τις σκέψεις σου πολλά βράδια να είναι η συντροφιά σου παρέα με το απέραντο της θάλασσας και με τ΄ αστέρια τις νύχτες. Και ν΄ αναρωτιέσαι «τι κάνω τώρα;», αλλά μετά να επιστρέφεις στην πραγματικότητα. Τη σκληρή πραγματικότητα… Σ΄ ένα χώρο όπου συναναστρέφεσαι καθημερινά επί επτά μήνες με ανθρώπους που δεν τους έχεις επιλέξει και τις περισσότερες φορές πολλοί από αυτούς δεν μιλούν καν τη γλώσσα σου, δεν μπορούν να καταλάβουν την κουλτούρα σου ή εσύ τη δική τους».

Tm: Ζεις σε έναν… ανδροκρατούμενο χώρο εργασίας. Πως σε αντιμετωπίζουν;
Μ.Κ.: «Στο χώρο πλέον υπάρχουν κι άλλες κοπέλες και μάλιστα πιο υψηλόβαθμες από εμένα, όπου είχα τη χαρά και την τύχη να συνεργαστώ και το αποτέλεσμα αυτού… άψογο! Σταδιακά οι γυναίκες μπαίνουν δυναμικά και σε αυτόν το χώρο, παρότι ήταν ανδροκρατούμενος. Είναι πολύ δύσκολος χώρος, κυρίως διότι υπάρχει αυτή η νοοτροπία του ανδροκρατούμενου, αλλά εάν υπάρχει ένας σωστός χαρακτήρας όλα μπορούν να επιτευχθούν. Όσον αφορά το θέμα αντιμετώπισης, τα πάντα ξεκινούν από το πώς παρουσιάζεσαι εσύ απέναντι στους άλλους. Λόγω νοοτροπίας και διαπαιδαγώγησης εκείνο που φροντίζω να κάνω πάντα είναι να είμαι διακριτική. Από την πρώτη μέρα κιόλας που πάτησα το πόδι μου σε καράβι, φρόντισα να δείξω ότι εγώ έχω βρεθεί σε αυτό το χώρο για να εργαστώ. Σκληρά, μάλιστα, σαν ίσος προς ίσο με τους άνδρες που ήταν ήδη εκεί…».

Tm: Θεωρώ, πάντως δεδομένο ότι η παρουσία σου μέσα στο καράβι μόνο… απαρατήρητη δεν περνά. Και σίγουρα θα έχεις ακούσει σχόλια για την εμφάνισή σου.
Μ.Κ.: «Εάν με δεις πως είμαι μέσα στο καράβι, με τη φόρμα που φοράω – που είναι ως επί το πλείστον μέσα στη μουτζούρα, διότι και στις μηχανές θα βρεθώ και θα βοηθήσω όπου χρειάζεται – τότε σίγουρα η άποψή σου θ΄ αλλάξει όσον αφορά με την παρουσία μου. Σχόλια;… Δεν έχω ακούσει κάποιον να με σχολιάζει, τουλάχιστον όσο είμαι παρούσα κι αυτό ίσως να έγκειται στο γεγονός ότι όπως σου προανέφερα φρόντισα από την αρχή να δείξω τις προθέσεις μου με την παρουσία μου στο καράβι. Τώρα εάν γίνονται σχόλια πίσω από την πλάτη μου, ε τι να σου πω; Δεν το ξέρω… Πάντως με σέβονται, σέβονται το βαθμό μου, αλλά και τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους».

Tm: Καπετάνιος Γ΄ σε καράβι που κάνει μεγάλα ταξίδια. Αυτοί οι κοντά επτά μήνες που είσαι ως επί το πλείστον στη θάλασσα είναι δύσκολοι;
Μ.Κ.: «Όπως σου προανέφερα πάρα πολύ δύσκολοι… Δεν έχεις τη δυνατότητα να δεις τους δικούς σου ανθρώπους, να χαλαρώσεις, ούτε να πεις μία μέρα «ξέρεις, δεν έχω κέφι για δουλειά σήμερα, οπότε ας πάρω τηλέφωνο να βρω μία δικαιολογία και να μην πάω στη δουλειά μου», ούτε φυσικά σου δίνεται η δυνατότητα να καταλάβεις γιορτές, αργίες και όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που έχει ένας εργαζόμενος στη στεριά»…

Tm: Σου δίνεται όμως η δυνατότητα να γνωρίσεις όλο τον κόσμο μέσα από τα ταξίδια…
Μ.Κ.: «Δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι τα δικά μας ταξίδια είναι συνήθως σε μέρη όχι και τόσο… κοσμοπολίτικα. Σίγουρα, βέβαια έχω γνωρίσει κάποιες άλλες χώρες, άλλους πολιτισμούς, όμως στα περισσότερα λιμάνια που «πιάνει» το καράβι, οι επιλογές για διασκέδαση είναι αρκετά περιορισμένες, ιδίως για εμάς τις γυναίκες που είμαστε σε κάποιο καράβι. Οπότε όταν αποφασίσεις να κατέβεις, η κύρια επιλογή που έχεις είναι να κάνεις τα απαραίτητα ψώνια που χρειάζεται μία γυναίκα, άντε να δεις και λίγο τα… πέριξ του λιμανιού στο οποίο έχεις βρεθεί και πίσω στο πόστο σου!».

Tm: Δύσκολη η ζωή του ναυτικού ειδικά μακριά από τους ανθρώπους που αγαπά… Αλήθεια μπορεί να περιμένει ένας άντρας μία γυναίκα να γυρίσει μετά από επτά μήνες;
Μ.Κ.: «Άμα υπάρχει αγάπη όλα γίνονται! Και για να σε προλάβω και στο… επί προσωπικού, σου λέω ότι υπήρχε μία μακροχρόνια σχέση με ένα άτομο του ίδιου επαγγέλματος. Υπήρχε αγάπη και κατανόηση και ξεπερνούσαμε το μεγάλο πρόβλημα της απόστασης»…

Tm: Νέα, ωραία και… καπετάνισσα! Αντί για τη γέφυρα του πλοίου, θα μπορούσες να βαδίζεις σε κάποια πασαρέλα. Το ΄χεις σκεφτεί αυτό;
Μ.Κ.: «Ναι… Το ΄χω σκεφτεί και δεν σου κρύβω ότι το μόντελινγκ – μιάς κι όπως καταλαβαίνω εκεί θες να πάμε την κουβέντα μας – αποτελεί μία μεγάλη μου αγάπη»…

Tm: Θα μπορούσαν να συνδυαστούν αυτά τα δύο; Δηλαδή το εμπορικό ναυτικό και τα καράβια με το μόντελινγκ;
Μ.Κ.: «Είναι δύσκολο να υπάρξει συνδυασμός του επαγγέλματος που κάνω με το μόντελινγκ, ειδικά όταν λείπεις τόσο καιρό σε ταξίδι. Γενικά, βέβαια είναι δύσκολος ο χώρος της μόδας, καθώς υπάρχουν “θολά” σημεία και τα πράγματα δεν είναι και τόσο καθαρά σε αυτό το χώρο»…

Tm: Διακρίνω μία… πικρία στον τρόπο που το λες. Και απ΄ ότι με πληροφόρησε η… πηγή μου, έχεις πάρει γεύση του χώρου της μόδας, όμως σα να σε κάνει κάτι να είσαι διστακτική…
Μ.Κ.: «Πράγματι έχω ασχοληθεί με το χώρο και όποτε δεν είμαι σε ταξίδι, προσπαθώ να κάνω κάποιες συνεργασίες! Σου ανέφερα, βέβαια ότι δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός, ενώ υπάρχει και μία όχι και τόσο «γλυκιά ανάμνηση», θα μπορούσα να πω από κάποια συμμετοχή μου σε καλλιστεία. Πήγα, είδα, δεν έμεινα ωστόσο έως το τέλος, διότι δεν θέλησα εγώ να συνεχίσω υπό τις συνθήκες που υπήρχαν».

Tm: Θα ΄θελες να σταθείς λίγο παραπάνω σε αυτό;
Μ.Κ.: «Θα προτιμούσα να μην σταθώ σε αυτό το θέμα, καθώς δεν θεωρώ ότι αξίζει περαιτέρω αναφοράς. Για μένα, άλλωστε, μόντελινγκ δεν είναι τόσο τα καλλιστεία και η πασαρέλα. Περισσότερο μου αρέσουν οι φωτογραφήσεις για διαφημιστικά, οπότε στρέφω πιο πολύ το βλέμμα μου προς εκείνη την κατεύθυνση».

Tm: Εάν σε έβαζα στο δίλημμα να διαλέξεις ανάμεσα στο πηλίκιο του καπετάνιου ή ένα ωραίο φόρεμα για φωτογράφηση, ποιο από τα δύο θα επέλεγες;
Μ.Κ.: «Δύσκολο ερώτημα, καθώς και τα δύο αποτελούν μεγάλες μου αγάπες. Παρότι επαγγελματικά τούτη τη στιγμή γέρνω πιο πολύ προς το εμπορικό ναυτικό, δεν σου κρύβω ότι θα επιθυμούσα να ζήσω και το όνειρο του μόντελινγκ. Γνωρίζω, βέβαια, ότι τα οικονομικά δεδομένα θα ήταν κατά πολύ διαφορετικά, όμως…»!

Tm: Ποιο είναι το δυνατό σημείο της Μαριάνθης;
Μ.Κ.: «Η θετική μου ενέργεια, η διάθεση, αλλά νομίζω και το πρόσωπό μου είναι τα σημεία εκείνα που με κάνουν να ξεχωρίζω».

Tm: Βλέπω, πάντως ότι διαθέτεις και καλογυμνασμένο σώμα…
Μ.Κ.: «Απόρροια του αθλητισμού και δη του πρωταθλητισμού! Από επτά χρονών έχω ξεκινήσει ν΄ ασχολούμαι με την κολύμβηση. Με πήγαν οι γονείς μου και το λάτρεψα και φυσικά, το συνέχισα, έχοντας μάλιστα και πανελλήνιες διακρίσεις, πρώτα με τον Άρη και στη συνέχεια με τον Άτλαντα, στον οποίο πήρα μεταγραφή. Πλέον, όμως το κολύμπι είναι απλά το αγαπημένο μου χόμπι, ενώ φυσικά στο… πρόγραμμά μου υπάρχει και το γυμναστήριο. Μάλιστα και μέσα στο καράβι – παρότι δεν υπάρχουν και… πολυτέλειες όσον αφορά το θέμα της γυμναστικής – προσπαθώ όσο μπορώ με τα πενιχρά μέσα που υπάρχουν, να ξεκλέβω χρόνο από την ξεκούρασή μου και να διατηρούμαι».

Tm: Να υποθέσω ότι παρακολουθείς – όσο μπορείς βέβαια – κι όλα όσα έχουν σχέση με το χώρο της μόδας. Υπάρχει κάποιο μοντέλο διεθνούς βεληνεκούς που ξεχωρίζεις;
M.K.: «Όπως ακριβώς το είπες, όσο μπορώ παρακολουθώ τις εξελίξεις. Δεν είναι βέβαια τόσο εύκολο όταν είμαι σε ταξίδι να διαθέσω χρόνο για τη μόδα, καθώς δεν υπάρχει ιντερνετική δικτύωση, παρά μόνο στα λιμάνια και πέρα από αυτό ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε είναι ελάχιστος και εκείνο που κοιτάζουμε είναι πως θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε καθώς και να ενημερωνόμαστε και να μελετούμε συνεχώς για νέες αλλαγές στον τομέα, και για να γινόμαστε καλύτεροι πάνω σ΄ αυτό. Αλλά πάντα υπάρχει και η διάθεση για να μένω μέσα στα… πράγματα και ν΄ ακολουθώ τις εξελίξεις της μόδας. Τώρα όσον αφορά το μοντέλο του διεθνούς βεληνεκούς, δε νομίζω ότι εστιάζω σε κάποια συγκεκριμένα, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα θετικά στοιχεία από όλες εκείνες που κάνουν μία μεγάλη καριέρα».

Διαβάστε ποιοι είναι πραγματικά οι παίκτες του Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου, Ανθή Σαλαγκούδη, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, Περικλής Κονδυλάτος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, James Καφετζής, Γιώργος Ασημακόπουλος, Έλενα Λιλιοπούλου, Chris Σταμούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αλέξης Παππάς, Κάτια Ταραμπάνκο, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.