Paul Walker: πώς τον αποχαιρέτησαν. Θλίψη και θρήνος

Πώς αποχαιρέτησαν οι φίλοι του και η κόρη του τον Paul Walker μετά το τραγικό τροχαίο που είχε; Διαβάστε τι έγραψαν οι φίλοι του.

Με λίγα λόγια που προκαλούν συγκίνηση, η 15χρονη κόρη του Paul Walker αποχαιρετά τον πατέρα της, τον «ήρωά της», όπως τον αποκαλεί, γράφοντας στο facebook λίγα λόγια για αυτόν.

«Όταν ήμουν μικρή, μου έμαθε να περπατάω, να χαμογελάω και να μην τα παρατάω ποτέ. Τον αγάπησα πριν ακόμα μάθω τι είναι η αγάπη. Ήταν ο ήρωας μου. Ο αληθινός μου ήρωας. Θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Κλαίω την ώρα που γράφω αυτό. Έφυγες αλλά θα μείνεις αξέχαστος. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά!», έγραψε η κόρη του Paul Walker, Meadow και ανέβασε μία φωτογραφία από την εποχή που ήταν μικρή και βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Επιπλέον, όλο το Hollywood θρηνεί για τον χαμό του 40χρονου ηθοποιού Paul Walker, ενώ καταιγισμός μηνυμάτων και αναρτήσεων υπάρχει σήμερα στα social media.

Ο αγαπημένος του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στα γυρίσματα της ταινίας “Οι μαχητές των δρόμων”, Vin Diesel ανέβασε μια φωτογραφία του στο instagram γράφοντας:

«Αδερφέ μου, θα μου λείψεις πάρα πολύ. Έχω μείνει απολύτως άναυδος. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν καινούριο άγγελος. Αναπαύσου εν ειρήνη»

Η Rihanna συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου του Paul Walker, έγραψε στο twitter της: «Η καρδιά μου σπαράζει. Δεν πιστεύω αυτά τα νέα».

Ο ράπερ Ludacris ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία, με τους συντελεστές του “the fast & the furious” να κρατιούνται χέρι χέρι κι έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το ταπεινό σου έγινε αισθητό από την αρχή και σε κάθε παρουσία σου, άφηνες πάντα το σημάδι σου. Ήμασταν σαν αδέρφια και τα γενέθλια μας είναι μόλις με μία μέρα διαφορά. Θα έχεις για πάντα μια θέση σε όλες τις καρδιές μας γιατί η κληρονομιά θα ζει για πάντα. R.I.P.»

Ο Dwayne Johnson έγραψε στο twitter: «Όλη τη δύναμη, την αγάπη και την πίστη μου στέλνω στην οικογένεια Walker, σ’αυτή τη σπαρακτική στιγμή. Βρίσκουμε δύναμη… στο φως του. Σ’ αγαπώ αδερφέ»

Η Jessica Alba που συμπρωταγωνίστησε μαζί του το 2005, στο «Into the Blue» έγραψε για τον Paul Walker: «Ήταν τόσο αξιαγάπητος, γλυκός και προσγειωμένος. Η καρδιά μου… στην οικογένεια του».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Paul Walker με το συγκινητικό μήνυμα:

161a34db5688a52f2777c01b906e2a10

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα του Paul Walker και του οδηγού του αυτοκινήτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.