Πέθανε η πασίγνωστη τρανς μουσικός SOPHIE: Πώς «γλίστρησε» θαυμάζοντας την πανσέληνο [video]

Τραγικός θάνατος για τη γνωστή τρανς μουσικό Sophie που γλίστρησε θαυμάζοντας την πανσέληνο από την Ακρόπολη. Τι συνέβη;

Η 34χρονη μουσικός Sophie θεωρούνταν εμβληματική μορφή της ηλεκτρονικής μορφής, παραγωγός και DJ

Σε ηλικία 34 ετών πέθανε η τρανς μουσικός Sophie, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα.

Εμβληματική μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής, παραγωγός και DJ από τη Σκωτία, η Sophie πέθανε μετά από δυστύχημα, που είχε όταν γλίστρησε, θαυμάζοντας την πανσέληνο.

Ο θάνατος της 34χρονης Sophie ανακοινώθηκε από μέλος της ομάδας της.

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να σας ανακοινώσω ότι η μουσικός και παραγωγός, SOPHIE πέθανε σήμερα γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Αθήνα όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα μετά από ένα ξαφνικό ατύχημα.

Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός και η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της.

Επίσης, θα παρακαλούσαμε λίγο σεβασμό από τους θαυμαστές της και να αντιμετωπίσουν με ευαισθησία τα νέα του θανάτου της», ανέφερε.

«Η SOPHIE ήταν πρωτοπόρος του νέου ήχου, ενώ θεωρούνταν μία από τις πιο επιδραστικές μουσικούς της τελευταίας δεκαετίας, όχι μόνο για τις ευφυείς παραγωγές της και τη δημιουργικότητά της. «Ήταν ένα σύμβολο απελευθέρωσης», έγραφε η ανακοίνωση.

Σε μια ξεχωριστή δήλωση, η οικογένεια της SOPHIE αποκάλυψε την αιτία του θανάτου της, γράφοντας:

«Δυστυχώς η όμορφη SOPHIE μας πέθανε σήμερα το πρωί μετά από ένα τρομερό ατύχημα.

Πιστή στην πνευματικότητα της είχε ανέβει για να δει την πανσέληνο και κατά λάθος γλίστρησε και έπεσε. Θα είναι πάντα εδώ μαζί μας.

Η οικογένεια ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την υποστήριξή τους και ζητά ιδιωτικότητα σε αυτήν την συγκλονιστική στιγμή».

SOPHIE Βιογραφικό

Γεννημένη στη Γλασκόβη, η SOPHIE κυκλοφόρησε μια σειρά από single και έργα όπως το Numbers κατά τη δεκαετία του 2010.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της «OIL OF EVERY PEARL’S UN-INSIDES» κυκλοφόρησε μέσω του Transgressive το 2018 και στη συνέχεια προτάθηκε για Best Dance / Electronic Album στα Grammys του 2019.

Ο γνωστός τραγουδιστής Σαμ Σμιθ, βραβευμένος με Γκράμι και ερμηνευτής του κομματιού «Writing’s on the Wall» για την ταινία Bond, «Spectre» έγραψε στο Twitter:

«Ο κόσμος έχασε έναν άγγελο. Έναν οραματιστή και είδωλο για τη γενιά μας. Το φως σου θα συνεχίσει να εμπνέει πολλές επόμενες γενιές».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.