Survivor spoiler: Εξελίξεις για Κάτια Ταραμπάνκο, εκτός νοσοκομείου, αλλά… Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο [video]

Ποιες οι εξελίξεις με την υγεία της Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor; Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού;

Survivor Spoiler 17/1 – Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή το βράδυ και ήδη έχει διαρρεύσει το αποτέλεσμα της μάχης Διασήμων – Μαχητών για το έπαθλο φαγητού.

Είναι αλήθεια πως όσα έχουν συμβεί στο Survivor με την Κάτια Ταραμπάνκο έχουν εκτοξεύσει στα ύψη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Οι φήμες πως η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα ολοένα και αυξάνονται.

Το σίγουρο είναι πως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα έχει συμμετοχή στο επεισόδιο της Κυριακής, αφού όταν γυρίστηκε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, η Κάτια Ταραμπάνκο βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά δεν έχει ξεπεράσει το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί.

Έτσι, αντί για την καλύβα, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο ξενοδοχείο, όπου τρώει κανονικά μεγάλες ποσότητες φαγητού για να αναστηλωθεί.

Η παραγωγή κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor, η οποία ανακηρύσσεται συνεχώς δημοφιλέστερη παίκτρια.

Η ίδια δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στο Survivor ή όχι, πάντως δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει ούτε η φήμη, καθώς έχει αρκετή, αλλά ούτε τα χρήματα.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω απ’ την παραμονή της Κάτιας Ταραμπάνκο ή μη, πάμε να δούμε το spoiler για το αποτέλεσμα της μάχης για το έπαθλο φαγητού.

Survivor spoiler

Διάσημοι ή Μαχητές; Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν τους Διάσημους να παίρνουν μια νίκη -επιτέλους- έναντι των Μαχητών.

Θα πει κάποιος, μα δεν κέρδιζαν τόσο καιρό με ανοικτά τα μάτια τους, θα κερδίσουν με κλειστά;

Δεν θα κερδίσουν, λοιπόν, ούτε με τα μάτια τους… ερμητικά κλειστά.

Νικητές σε μια ακόμη μονομαχία επάθλου φαγητού θα αναδειχτούν οι Μαχητές.

Δείτε πώς οι θηλές της Κάτιας Ταραμπάνκο αναστάτωσαν το Survivor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.