Δημήτρης Άνθης: Καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό-σκηνοθέτη. Νέο όνομα βόμβα, σχέση με Νίκο Σ. [video]

Ένα νέο όνομα πασίγνωστου σκηνοθέτη και ηθοποιού εμπλέκει με καταγγελία του ο Δημήτρης Άνθης.

«Με κακοποίησε σεξουαλικά το δεύτερο πρόσωπο που αναφέρει στην καταγγελία του ο Νίκος Σ και πρόκειται για γνωστό ηθοποιό» είπε ο Δημήτρης Άνθης.

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στη Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από το δεύτερο πρόσωπο που ήταν θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ. κατά γνωστού σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγελόμενος από τον Δημήτρη Άνθη είναι πολύ γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με επιτυχίες στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Το όνομα του δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής μεταξύ των εμπλεκόμενων στις καταγγελίες, γι’ αυτό και αποτελεί νέα βόμβα.

Η συγκλονιστική περιγραφή του ηθοποιού, ο οποίος σε ηλικία 19 ετών υπέστη σύμφωνα με την καταγγελία του σεξουαλική κακοποίηση από τον γνωστό σκηνοθέτη, έγινε αρχικά στην ιστοσελίδα 2020mag.gr και τη δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου.

Όπως ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρόσωπο αυτό που στην ιστορία του Νίκου Σ. ήταν το άλλο θύμα – και είναι σήμερα γνωστός ηθοποιός – αργότερα κακοποίησε σεξουαλικά τον Δημήτρη Άνθη.

Διαβάζοντας την ιστορία στα μίντια, ο 48χρονος Δημήτρης που μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (13/2) είπε ότι αναγνώρισε κάποια κοινά στοιχεία – τα οποία δεν μπορεί να αναφέρει – στα οποία «είδε τον εαυτό του» και επέλεξε να απευθυνθεί στον δικηγόρο του Νίκου Σ. και να κάνει μήνυση.

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία στον εισαγγελέα κατά γνωστού σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Δημήτρης Άνθης μίλησε για τη δική του τραγική εμπειρία: «Νιώθω ότι ξαναζώ όλα αυτά που έζησα τότε.

Μου δίνεται ευκαιρία να μιλήσω πρώτα για μένα και ίσως για κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν βήμα, ορμώμενος από την πολύ γνωστή συνέντευξη του Νίκου Σ. του τότε 19χρονου.

Υπήρχε μία ταύτιση με την ιστορία αυτή και το δεύτερο πρόσωπο ενστικτωδώς κατάλαβα ότι ήταν αυτό που με κακοποίησε.

Κάθισα και έψαξα δικό μου αρχείο, φωτογραφίες εκείνης της εποχής, είμαι σίγουρος για το τι θα πω και σε ποιον θα το πω. Ήρθα σε επαφή με το δικηγόρο του Νίκου Σ. για να ταυτοποιήσω ότι το δεύτερο άτομο ήταν ο άνθρωπος που έκανε ό,τι έκανε σε μένα, για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους.

Για να μη γίνει κάτι το οποίο μπορεί να καταστρέψει τη ζωή κάποιου ανθρώπου ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.

Αφού έγινε ταυτοποίηση με τον δικηγόρο, προχώρησα σε μήνυση, είπα και εγώ την εμπειρία μου, την κατέθεσα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Είμαι μάγειρας, είμαι εκτός του χώρου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε.

Είμαι 38 χρόνων αυτή τη στιγμή και ακόμα φοβάμαι. Όταν έκανα την κατάθεση γύρισα στο σπίτι μου και ένιωθα ακόμα φόβο ότι ίσως δεν έχω κάνει το σωστό, ότι ίσως αυτό γυρίσει μπούμερανγκ, ότι θα βρω τον μπελά μου.

Ευτυχώς έχω φίλους δίπλα μου και ξέρω ότι έχω ψυχολογική στήριξη. Νομίζω ότι έχω κάνει το σωστό».

Η Σίσσυ Χρηστίδου διευκρίνισε ότι η καταγγελία αφορά το δεύτερο φερόμενο ως θύμα της ιστορίας του Νίκου Σ. – την οποία έφερε στο φως συνέντευξη στην και εκείνος είναι πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης και πρόσφατα πρωταγωνιστούσε σε φετινή σειρά απλά το όνομά του δεν έχει κυκλοφορήσει καθόλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.