Ανατροπή για Πέτρο Φιλιππίδη: Εξιτήριο, καταγγελίες και «Χαιρέτα μας τον Πλάτανο». Εξελίξεις

Η υπόθεση Φιλιππίδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τα τελευταία 24ωρα, την ώρα που ο ίδιος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος εισήχθη με συμπτώματα εγκεφαλικού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση, καθώς ο οργανισμός του είχε επιβαρυνθεί πολύ.

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για τρεις ημέρες, ύστερα από έντονη αδιαθεσία.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει τα εξής:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

Κι ενώ τις 2 τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονα ότι ακόμα και η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε στην ΕΡΤ βρισκόταν υπ’ ατμόν, τελικά φαίνεται ότι γίνεται η μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο κοψίματος της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο από τη δημόσια τηλεόραση.

Αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης την Τρίτη στα γυρίσματα της σειράς.

Κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο σενάριο ώστε να συνεχιστεί η σειρά χωρίς τον κ. Φιλιππίδη τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν χθες και προχθές για οριστικό φινάλε της σειράς δεν ισχύουν.

Οι τηλεθεατές οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα εξακολουθήσουν να το βλέπουν στην ΕΡΤ.

Με ή χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!