Έξαλλος ο Δημήτρης Λιγνάδης: Τι απάντησε για καταγγελίες που τον εμπλέκουν [video]

Ετοιμος να κινηθεί νομικά, αν γίνει σε βάρος του αναφορά σε σχέση με τα σκάνδαλα που δονούν τον χώρο του Πολιτισμού ενώ δεν υπάρχουν καταγγελίες ως αυτή την ώρα, είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μετά την παραίτησή του το βράδυ του Σαββάτου, που έγινε αμέσως δεκτή από τη Λίνα Μενδώνη, ο Δημήτρης Λιγνάδης ήδη είναι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Είχε προϊδεάσει για αυτό εξάλλου στην επιστολή παραίτησής του.

Οπως έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Γεωργουλέα, στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πιθανές συκοφαντικές αναρτήσεις που τον εμπλέκουν άμεσα -όχι υπό μορφή σχολίου- σε καταγγελίες.

Επίσης, δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου κάνει αναφορά σε αυτόν για εμπλοκή σε σκάνδαλο, χωρίς να υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, αλλά ένα όργιο φημών που ξεκίνησε προ δέκα ημερών και που κορυφώθηκε μετά τη συνέντευξη του Νίκου Σ. στο 2020mag.

Νωρίτερα σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης έκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook επικαλούμενος λόγους… καθαριότητας.

Mιλώντας στο Mega, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Για πολλούς οι καταγγελίες είναι επώνυμες. Για τον κ. Λιγνάδη μέχρι στιγμής επώνυμη καταγγελία δεν υπάρχει.

Όπως ο ίδιος λέει στην επιστολή του δεν μπορούσε να αντέξει όλο το κλίμα των φημών που δημιουργούσε ένα κλοιό γύρω από αυτόν και κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί όπως εκείνος κρίνει τον εαυτό του».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.