Survivor, αποχώρηση Σαλαγκούδη: Έχυσε η Ελλάδα δάκρυα χαράς, γιατί δεν αγκάλιασε κανέναν [video]

Πυροτεχνήματα και σαμπάνιες για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor. Γιατί δεν αγκάλιασε κανέναν;

Αποχώρησε το μεγαλύτερο παλτό που έχει περάσει ποτέ από ριάλιτι. Στο Survivor παρέμειναν η Σοφία Μαργαρίτη κι η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Ακόμα μια αποχώρηση υπήρξε στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, κι αυτήν την φορά η υπόθεση γιορτάστηκε σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ στην επόμενη δοκιμασία την ακολούθησε η Σοφία Μαργαρίτη λόγω της φιλίας που ανέπτυξε με την πρώτη.

Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποια θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνκο ανάμεσα στις τρεις παίκτριες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, εκείνη που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των Κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη προς έκπληξη πολλών.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη επέλεξε να μην χαιρετίσει κανέναν συμπαίκτη της, ακόμα και τις «φίλες» της Σοφία και Μαριάνθη, προφανώς για να μην κολλήσει «φτωχίλα».

Το τουίτερ φυσικά γλέντησε την αποχώρηση Σαλαγκούδη από το survivor:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.