Δημήτρης Άνθης – Νίκος Στραβοπόδης: Ανατροπή βόμβα στην υπόθεση βιασμού

Εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελλόμενων βιασμών στο χώρο του θεάματος σηματοδοτεί η κατάθεση του 38μηνυτή Δημήτρη Άνθη σε βάρος του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη.

Ο Δημήτρης Άνθης φέρεται να υποστήριξε ότι ο καταγγελλόμενος βιασμός του έγινε το 2005 και όχι το 2006, όπως είχε αρχικά υποστηρίξει.

Έτσι όμως αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς το αδίκημα του βιασμού έχει υποπέσει σε παραγραφή.

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη από τον ηθοποιό των “8 λέξεων” και του “Τατουάζ”, Νικόλα Στραβοπόδη.

Σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι ο μηνυτής του ο οποίος τον εγκαλεί για βιασμό, λέει ψέματα για τον χρόνο, για τον τόπο αλλά και για το τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει o Νικόλας Στραβοπόδης και προκύπτει από επίσημα στοιχεία τα οποία προσκόμισε ο έγκριτος ποινικολόγος, Μανώλης Ροδουσάκης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η γνωριμία με τον Άνθη δεν έγινε το 2006, όπως εκείνος ισχυρίζεται στην μήνυση, αλλά το 2004 και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το μαγαζί το οποίο ισχυρίζεται ο Άνθης ότι γνωρίστηκαν είχε κλείσει από το 2005.

Επιπλέον στην αποκλειστική συνέντευξη ο Νικόλας Στραβοπόδης ισχυρίζεται ότι το καταγγελόμενο περιστατικό συνέβη το 2004 αλλά δεν πρόκειται για βιασμό ή σεξουαλική κακοποίηση, αλλά για συναινετική ερωτική συνεύρεση δύο 20χρονων τότε ανδρών.

Παράλληλα αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης Άνθης ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση όταν μπήκαν στο σπίτι αφού πρώτα του δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.