Σάλος με Οικονόμου «κυβερνητικό εκπρόσωπο»: Γιατί έκοψε στον αέρα την Κανέλλη. Απίστευτη λογοκρισία [video]

Γιατί έκοψε στον άερα τη Λιάνα Κανέλλη ο Δημήτρης Οικονόμου;

Στον αέρα κόπηκε η τοποθέτηση της Λιάνας Κανέλλη κατά την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν αναφέρθηκε στην αστυνομική αυθαιρεσία και την εικόνα εκτροπής που παρουσίασε η ομάδα ΔΡΑΣΗ της αστυνομίας για μία ακόμη φορά.

Να “κόψει” την συνάδελφό του και βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στον αέρα, επειδή μετέφερε τις φράσεις που αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ εκστόμιζαν το βράδυ της Τρίτης κατά τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη, επέλεξε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου.

“Την εικόνα του αστυνομικού με το πιστόλι την είδατε;” ρώτησε η βουλευτής για να πάρει την απάντηση, “για ποια εικόνα μας λέτε κυρία Κανέλλη;”

Η κ. Κανέλλη μετέφερε το περιστατικό που έχει καταγραφεί σε βίντεο με άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ σε κατάσταση εκτός εαυτού να φωνάζουν “”Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γ….με. Τελειώσανε. Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!”.

Ενώ η κυρία Κανέλλη αναφερόταν στα πολλαπλά περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας που κατεγράφησαν για μία ακόμη μέρα στην Ελλάδα και χαρακτήρισε αποτρόπαιο τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο ειδικός φρουρός, μετέφερε, λαμβάνοντας εξ αρχής την ευθύνη, και τις απαράδεκτες φράσεις των αστυνομικών.

Το “κόψιμο” της Λιάνας Κανέλλη στον αέρα του ΣΚΑΪ

Ο παρουσιαστής θιγόμενος από την φρασεολογία κάλεσε την βουλευτή να απολογηθεί για την φράση αυτή, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δική της. “Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο”, ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου. “Πρώτα θα ζητήσετε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό,τι θέλετε”, ανέφερε απευθυνόμενος στην βουλευτή.

“Ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα” ήταν η απάντηση της Λιάνας Κανέλλη με τον παρουσιαστή να διακόπτει την σύνδεση χαιρετώντας τους καλεσμένους του.

Το βίντεο για το οποίο μιλάει η Λιάνα Κανέλη και «αγνοούσε» ο Οικονόμου

Σημειώνεται ότι μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό του αστυνομικού, επικεφαλής της ομάδας ΔΡΑΣΗ ακούγεται σε βίντεο, που αναρτήθηκε στα social media, να φωνάζει στους υπόλοιπους αστυνομικούς “τελειώσανε” και “πάμε να τους γ@@@, πάνε να τους σκοτώσουμε”, εννοώντας όλους όσοι εκείνη την ώρα διαδήλωναν.

Για “επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ” κάνει λόγο ο Περισσός με αφορμή την απότομη διακοπή της Λιάνας Κανέλλη ενώ μιλούσε, καθώς περιγράφοντας βίντεο σε εκπομπή του ΣΚΑΙ απο τη Νέα Σμύρνη και μεταφέροντας τα λόγια αστυνομικών που ακούγονται, ανέφερε τη φράσει “θα σας γαμ…”.

Το ΚΚΕ με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου “άτυπο κυβερνητικό εκπρόσωπο” και γνωστοποιεί οτι το κόμμα “δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.