Γιώργος Καραϊβάζ: Τι έγραψε το bloko.gr που του άνηκε. Αποκαλύψεις, θρήνος [video]

Τι έγραψε η ιστοσελίδα του Γιώργου Καραϊβάζ, bloko.gr;

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης»

Ποιοι σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ

Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έχοντας δεχθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες σε όλο του το σώμα, ενώ από τον τόπο του εγκλήματος, που έγινε στην οδό Άννινου, στον Άλιμο, βρέθηκαν συνολικά δεκαεπτά κάλυκες.

Ο δημοσιογράφος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και περίπου στις 14.15 επέστρεφε στο σπίτι του. Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε ένα σκούτερ του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα.

Στον τόπου του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες που μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται επί τόπου συγκεντρώνουν μαρτυρίες, υλικό από κάμερες και ό,τι άλλο μπορεί να οδηγήσει στις έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και τα κίνητρά τους.
Κατά τις πρώτες μαρτυρίες, οι δράστες φορούσαν στρατιωτικά ρούχα. Το σημείο έχει αποκλειστεί.

Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από την οδό Άννινου στις 14.28. Κινητη ιατρική μονάδα ήταν στο σημείο επτά λεπτά αργότερα, στις 14.35. Ο χώρος είχε αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και επιτράπηκε η είσοδος στον γιατρό του ΕΚΑΒ, ο οποίος και διαπίστωσε τον θάνατο του δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες.

Είχε εργασθεί στην Απογευματινή, στον Ελεύθερο Τύπο, τον Αντένα και το Star, ενώ ήταν ιδιοκτήτης- διαχειριστής της ιστοσελίδας bloko.gr.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.