Έφη Κακαράντζουλα: «Όπλα, δηλητήρια, ανακοπή καρδιάς»- Τι έψαχνε στο Ίντερνετ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τι έψαχνε στο Ίντερνετ μετά την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου η Έφη Κακαράντζουλα;

Ερωτήματα προκαλούν οι αναζητήσεις που έκανε στον υπολογιστή της η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, τις ημέρες που η Ιωάννα Παλιοσπύρου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα που ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα με βιτριόλι, φαίνεται πως αναζητούσε στον υπολογιστή της «που πουλάνε υδροκυάνιο» και «πως μπορείς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς», σύμφωνα με τον ALPHA.

Οι αναζητήσεις που ακολουθούν, φέρεται να έγιναν από την κατηγορούμενη στις 21, 22 και 23 Μαΐου, ημέρες που η Ιωάννα Παλιοσπύρου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο:

Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
Πού πουλάνε υδροκυάνιο
Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
Θανατηφόρα αέρια
Δηλητήρια
Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

«Δεν πείθει κανέναν η απολογία της 36χρονης» λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ζητώντας «συγγνώμη» και δηλώνοντας μεταμέλεια για τις πράξεις της εμφανίστηκε στην απολογία της η Έφη Κακαράντζουλα που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, 11 μήνες πριν.

Ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για ένα καλογραμμένο κείμενο από άλλους, που πήγε να το πει. «Δεν πείθει κανέναν η απολογία της», τόνισε.

«Στις σοβαρές ερωτήσεις που έκανε η ανακρίτρια δεν πήρε καμία απάντηση, όπως από πού πήρε το βιτριόλι. Από τη στιγμή που δεν έδωσε αυτήν την απάντηση, προφανώς υπάρχει συνεργός. Διαφορετικά θα έλεγε ότι το πήρε πχ από το ίντερνετ», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Επίσης, αυτό που περίμενε η Ιωάννα και την έχει εξοργίσει, ήταν η απάντηση για το λόγο της επίθεσης. Δεν είναι απάντηση «για κάποιο προσωπικό θέμα που είχαμε», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Τόνισε δε ότι η ομολογία της κατηγορούμενης έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πράξεις της. «Στόχος της κατηγορούμενης είναι να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας», σημείωσε.

«Καμία συγγνώμη δεν δέχεται η Ιωάννα»

Η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα στην απολογία της ζήτησε συγγνώμη, ενώ περιέγραψε ότι επικοινώνησε μέσω του συνηγόρου της, ο οποίος μετέφερε στους συνηγόρους της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου «τη συμπάθεια και τις ευχές» για γρήγορη ανάρρωση.

«Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και για αυτό με τη σημερινή μου απολογία μου θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν. Λυπάμαι ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου (…) Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ» φέρεται να είπε.

«Η Ιωάννα είναι εξοργισμένη με το περιεχόμενο της απολογίας της κατηγορουμένης. Καμία συγγνώμη δεν δέχεται. Θεωρούμε άκρως ανειλικρινή, προσχηματική, και επιτηδευμένη την απολογία της κατηγορουμένης» είπε στο Newsbomb ο ένας εκ των συνηγόρων της, Νίκος Αλεξανδρής. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και ο δεύτερος συνήγορός της 35χρονης, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέφερε: «Στα βασικά ερωτήματα δεν απάντησε. Οι ουσιαστικές δύο ερωτήσεις που δέχτηκε από την ανακρίτρια ήταν από πού προμηθεύτηκε το υγρό, στην οποία δεν απάντησε, πράγμα που σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι υπάρχει συνεργός. Επίσης δεν απάντησε στο ζητούμενο, για ποιον λόγο το έκανε».

Η ίδια φέρεται να ζήτησε κατά το τέλος της απολογίας της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της και μια δίκαιη δίκη, λέγοντας: «Παρουσιάζομαι ενώπιον σας συντετριμμένη, μετά από 10 μήνες. Είμαι 36 ετών με λευκό ποινικό μητρώο σε καμία περίπτωση και με κανένα αντάλλαγμα δεν θα διέγραφε μία έντιμη διαδρομή μέχρι σήμερα Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μία δίκαιη δίκη και μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.