Θρίλερ με 44χρονη Μάρθα: Πέθανε 14 ώρες μετά το εμβόλιο AstraZeneca. Η αλήθεια για αιτία θανάτου

Τι απάντησε η πρόεδρος της επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου για τη 44χρονη μητέρα που πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca;

Η άτυχη γυναίκα είχε εμβολιαστεί 14 ώρες νωρίτερα με εμβόλιο της AstraZeneca.

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης από τον θάνατο της 44χρονης Μάρθας η οποία πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η άτυχη γυναίκα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 και ώρα 12:40 το μεσημέρι.

Το politispress.gr επικοινώνησε με τον σύζυγό της, Κώστα Γκουγκουλιάνη, ο οποίος είπε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά μέχρι που το βράδυ η Μάρθα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα ντεπόν.

Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η σύζυγός του δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι η Μάρθα φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα, αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει μία πιο λεπτομερής εξέταση παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογενείας.

«Αδερφούλα μου γλυκιά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Χθες έκανες το εμβόλιο και σήμερα σε χάσαμε άφησες 2 μικρά αγγελούδια», έγραψε η αδερφή της στα social media.

Ποια η αιτία θανάτου της 44χρονης μετά το εμβόλιο AstraZeneca

Η 44χρονη στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ για το περιστατικό τοποθετήθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Στη χρονική συσχέτιση με τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν προφορικά μετά τη νεκροτομή της 44χρονης «ο θάνατος δεν συνδέεται με θρομβώσεις μεγάλων αγγείων ή φλεβωδών κόλπων».

Πρόσθεσε ότι «φαίνεται ότι υπήρξε και ένα έμφραγμα επί εδάφους παλαιοτέρου».

Διαβεβαίωσε ότι η μελέτη του περιστατικού θα είναι σχολαστική όπως όλα τα περιστατικά που έστω και χρονικά έχουν κάποια σύνδεση με το εμβόλιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.