Δανάη Ακριβιάδου, Νέα Σμύρνη: Ποια η καλλονή που αποκάλυψε τον σάτυρο με το μόριο έξω. Φοιτητής στον… [video]

Τι είπε η Δανάη Ακριβιάδου για τον σάτυρο που την κυνηγούσε στη Νέα Σμύρνη με το μόριο του έξω;

Στη σύλληψη του 22χρονου που κυνήγησε τη νεαρή Δανάη Ακριβιάδου μέχρι την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη, με το μόριό του έξω, όπως κατήγγειλε η ίδια, ανεβάζοντας και το σχετικό βίντεο, προχώρησαν οι αρχές.

Ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις. Ο άνδρας ελέγχεται και για επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Αιγάλεω.

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος κατηγορούμενος

Πρόκειται για έναν 22χρονο Ελληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά.

Τη διαδρομή του τρόμου, που βίωσε χθες το βράδυ, κατά την επιστροφή της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη όταν ένας νεαρός άνδρας την ακολουθούσε με το μόριό του σε κοινή θέα, περιγράφει σοκαρισμένη στο protothema.gr η make up artist, Δανάη Ακριβιάδου.

Όπως αναφέρει το όμορφο κορίτσι της μόδας ήταν γύρω στις 00:30, όταν, καθώς περπατούσε στον δρόμο, αισθάνθηκε κάποιος να την ακολουθεί επίμονα σε όλη τη διαδρομή:

«Αρχικά γυρνούσα από την περιοχή της Καλλιθέας, όταν στη λεωφόρο Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, αισθάνομαι ότι κάποιος με ακολουθεί. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30.

Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά.

Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει.

Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός. Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του.

Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση».

Η νεαρή κοπέλα επέλεξε να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας της στο facebook το όλο σκηνικό, προκειμένου έτσι να προστατέψει κι άλλες ανυπεράσπιστες γυναίκες, που ίσως έχουν κάποια παρόμοια εμπειρία:

«Όλο αυτό το σκηνικό διαρκεί τουλάχιστον πέντε λεπτά. Δεν μου έχει μιλήσει καθόλου και είναι σαν μια σκιά. Είχα τρομοκρατηθεί γιατί ήμουν μόνη στο δρόμο και η αλήθεια είναι πως καθημερινά ακούμε πάρα πολλά. Ήμουν εύκολο θήραμα, μόνη σ ένα δρόμο σκοτεινό».

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάρτησης, η Δανάη Ακριβιάδου έχει δεχτεί πολλά μηνύματα από κοπέλες που της λένε πως και εκείνες είχαν ζήσει τον ίδιο εφιάλτη από τον συγκεκριμένο νεαρό άνδρα:

«Μου έχουν στείλει πολλά μηνύματα με κάποιον συγκεκριμένο τύπο γύρω στα 22 με 24, ο οποίος φαίνεται να το έχει κάνει ξανά αυτό και σε άλλες κοπέλες. Η αστυνομία έχει έρθει και έχει πάρει αποτυπώματα από την πόρτα. Η κάμερα αυτή είναι δική μου και έχω άμεση πρόσβαση σε αυτήν».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, υπογραμμίζοντας ότι «μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπειά της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης». Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρή γυναίκα πόσταρε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα ότι την ακολουθούσε για 300 μέτρα και ότι είχε βγάλει το μόριό του καθώς πήγαινε προς το μέρος της.

Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στον σταθμό του τραμ, στην Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο

Γράφει η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της στο Facebook: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.