Eurovision 2021: Έξαλλος ο Ιταλός ροκάς των Måneskin, Damiano David, τι είπε για κοκαΐνη [video]

Γιατί έγινε έξαλλος ο Ιταλός ροκάς των Maneskin, Damiano David στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του στη Eurovision 2021;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ EUROVISION 2021

Η Ιταλία ξεσήκωσε το κοινό της Eurovision 2021 με το συγκρότημα των Måneskin, μια παρέα φίλων από το Γυμνάσιο που έγιναν γνωστοί στη χώρα τους μέσα από το τηλεοπτικό σόου «X-Factor» και το δυναμικό χαρντ ροκ κομμάτι τους «Zitti e Buoni».

Ένα κομμάτι – μανιφέστο που μέσα από τους στίχους του ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και φωνάζει στους απανταχού αρνητικούς σχολιαστές, κουτσομπόληδες και υπέρμαχους του μπούλινγκ «Σκάσε και συμμορφώσου».

Λαμπερός πρωταγωνιστής του γκρουπ Måneskin ο τραγουδιστής του Damiano David, με στυλ και εμφάνιση αλά Φρέντι Μέρκιουρι, παθιασμένη ερμηνεία και γοητευτική σκηνική παρουσία και μεγάλες δόσεις από ανεπιτήδευτο σταριλίκι.

Υπήρχε μάλιστα ένα σημείο στη συνέντευξη τύπου του νικητή, που ακολούθησε τον τελικό της Eurovision 2021 που προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις.

Η επίμαχη ερώτηση του δημοσιογράφου στον Damiano David των Maneskin ήταν:

«Υπήρχε μια σκηνή στο live stream όπου φάνηκε ότι σκύβεις πάνω στο τραπέζι και μοιάζεις να εισπνέεις κάτι από τη μύτη. Στα μέσα online κάποιοι υπέθεσαν ότι παίρνεις κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;»

Ο Ιταλός ροκάς Damiano David έμεινε με το στόμα ανοιχτό και απάντησε εκνευρισμένος:

«Ο Thomas έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ, μην το λέτε αυτό. Όχι κοκαΐνη, μην το λέτε.»

Στη συνέχεια παρενέβησαν οι παρουσιαστές και ζήτησαν οι ερωτήσεις να επικεντρωθούν στη μουσική και στους καλλιτέχνες και όχι σε φήμες.

Δείτε την επίμαχη σκηνή στο 10:00 με την ερώτηση στον Damiano David για την κοκαΐνη μετά τη Eurovision 2021:

Μάλιστα, το συγκρότημα ανήρτησε και ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται αυτό το θέμα τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ EUROVISION 2021

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!