Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ποια πραγματικά η 20χρονη Καρολάιν, σημαιοφόρος, μποξέρ, προσκοπίνα [φωτο]

Ποια ήταν πραγματικά η 20χρονη Καρολίνα που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά; Ράκος ο σύζυγος της, Μπάμπης.

«Άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, αθλήτρια, προσκοπίνα και τα τελευταία δυο χρόνια σύζυγος και μάνα» – Μερικά από τα χαρακτηριστικά της 20χρονης Καρολάιν που δεν θα ξεχάσουν ποτέ στην Αλόννησο.

Δεν θα στερέψουν ποτέ τα δάκρυα στην Αλόννησο για την πανέμορφη 20χρονη Καρολάιν, που έμελλε το νήμα της ζωής της να κοπεί με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, όταν σήμερα το πρωί άγνωστοι δράστες με στόχο την ληστεία, εισέβαλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σκοτώσουν εκείνη και ακινητοποίησαν τον σύζυγο της μπροστά στα μάτια του μόλις 11 μηνών παιδιού τους.

Το κορίτσι από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του, βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του και την μητέρα του, να ζουν στο όμορφο νησί των Σποράδων, όπου η Καρολάιν μεγάλωσε με αρχές και αγάπη για τον πλησίον της.

Όπως αναφέρει κάτοικος του νησιού στο protothema.gr η Καρολάιν αν και μόλις 20 ετών είχε καταφέρει να ζήσει μια ζωή για την ηλικίας της, που άλλοι συνομήλικοι της θα ήθελαν τα διπλάσια χρόνια: «Εδώ είχε μεγαλώσει το κοριτσάκι μας από παιδί. Ήταν η ομορφιά του νησιού μας.

Η Καρολάιν έζησε μια ζωή 20 χρόνια που άλλοι στην ηλικία της θέλουν τα διπλάσια.

Δοτικό πλάσμα, κοινωνικό, άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, αθλήτρια, προσκοπίνα και τα τελευταία δυο χρόνια σύζυγος και μάνα. Τον σύζυγο της εδώ τον είχε γνωρίσει ήταν πολλά χρόνια μαζί.

Ένα εξαιρετικό παιδί και εκείνος. Η Καρολίνα παρόλο που ήταν μικρή σε ηλικία, ήταν ώριμη και κατάφερε να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. Δυστυχώς έφυγε με τόσο απάνθρωπο και βασανιστικό τρόπο, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Έχουμε τρελαθεί όλοι».

Ήταν αθλήτρια του kickboxing με ζώνη και πολλούς νικητήριους αγώνες.

«Μιλάμε για μια δυνατή κοπέλα που δεν την έβαζες εύκολα κάτω, γι’ αυτό είμαστε σίγουροι πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιστάθηκε, γι’ αυτό και οι δράστες επέλεξαν να την σκοτώσουν. Είχε μεγάλη ζώνη στο kickboxing, είχε πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες, ήταν δραστήρια.

Απλά με τις εξετάσεις του Λυκείου επειδή έδωσε έμφαση στα μαθήματα της είχε λίγο απομακρυνθεί. Το παιδί κατάφερε και πέρασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Για να καταλάβετε ήταν ένα πλάσμα που τα έκανε όλα τέλεια. Είναι άδικο αυτό που έγινε».

Στο νησί, το γλυκό κορίτσι πήγαινε αρκετά συχνά γιατί ο πατέρας της εδώ και χρόνια παρέμενε καθηλωμένος μέσα στο σπίτι εξαιτίας της υγείας του.

«Ο μπαμπάς της είναι μεγάλος σε ηλικία και μάλιστα εδώ και χρόνια είναι κατάκοιτος, με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι τους. Η μαμά της έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες και ασχολείται με τον τουρισμό.

Κρίμα είναι ότι πιο τραγικό αυτό που περνάει η Σούζανα η μητέρα της, αυτές τις ώρες. Δεν μπορώ να το διανοηθώ, η Καρολίνα και ο σύζυγος της ο Μπάμπης ήταν ένα ζευγάρι υπόδειγμα είχαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Πηγαίναν συχνά τα ταξίδια τους, είχαν μια άνετη ζωή, ένα πανέμορφο ζευγάρι με το παιδάκι τους. Ήταν παιδιά που δεν είχαν προβλήματα, ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, με δύο ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. να αναζητούν τους δράστες.

Ολα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της τριμελούς οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Οταν μπήκαν στο σπίτι, ανέβηκαν από την εσωτερική σκάλα όπου και βρέθηκαν μπροστά στον σκύλο, ράτσας χάσκι, τον οποίο σκότωσαν πνίγοντάς τον με βρόγχο και κρεμώντας τον στο κάγκελο της σκάλας.

«Πού είναι τα λεφτά ρε;»

Στη συνέχεια, οι δράστες ανέβηκαν στην σοφίτα, όπου κοιμόταν το ζευγάρι. Εκεί, ακινητοποίησαν τον άνδρα, δένοντάς τον σε μια καρέκλα, ενώ με μονωτική ταινία του έκλεισαν το στόμα και τα μάτια. Ο 32χρονος δεν είχε καμία οπτική με την σύζυγό του, και άκουγε μόνο φωνές.

Την ίδια ώρα, η 20χρονη προσπαθούσε να αντισταθεί και φώναζε, με τους δράστες να την πνίγουν με την μπλούζα που φορούσε. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με ένα μαξιλάρι δίπλα της.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της φρικτών στιγμών, οι δράστες φέρεται να ρωτούσαν επανειλημμένα «Πού είναι τα λεφτά ρε;», ενώ απειλούσαν πώς θα σκοτώσουν το μόλις 11 μηνών βρέφος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρόλο που οι δράστες έμαθαν ότι χρηματικό ποσό βρίσκονταν μέσα σε επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο και εντόπισαν, συνέχισαν να ρωτούν, πού υπάρχουν χρήματα, εκτιμώντας ότι μέσα στο σπίτι υπάρχουν και άλλα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανεπίσημη κατάθεση του 32χρονου, ο ίδιος κατάφερε να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει με τη μύτη του το κινητό του καλώντας την αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν γνώριζε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή, καθώς πίστευε ότι ήταν λιπόθυμη.

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πού εστιάζουν οι έρευνες των αρχών -Επικηρύχθηκαν οι δράστες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης, φοιτήτριας στο πανεπιστήμιο Πειραιά, στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Οι έρευνες στρέφονται σε σεσημασμένους που έχουν διαπράξει παρόμοια εγκλήματα.

Παράλληλα, οι Αρχές επικήρυξαν τους δράστες της στυγνής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου», προσθέτει.

Συγκλονισμένος με τη φρικτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Συγκλονισμένος δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών,

«Είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛΑΣ να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας».

ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας

Για ειδεχθές έγκλημα, σπάνιας βαρβαρότητας, για τα δεδομένα της χώρας μας έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ..

«Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας. Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας», πρόσθεσε.

Μπάμπης και Κάρολαιν: Ενα ζευγάρι που βίωνε την ευτυχία μέχρι το άγριο ξημέρωμα

Η Κάρολαιν και ο 32χρονος Μπάμπης, πιλότος ελικοπτέρων ιδιωτικής εταιρείας που πετούσε καθημερινά στα ελληνικά νησιά αλλά και στο εξωτερικό, φέρεται να βίωναν στιγμές ευτυχίας ο ένας δίπλα στον άλλον. Το παζλ της χαράς τους συμπλήρωσε, πέρυσι, ο ερχομός της κόρης τους.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας και μέσα από τα social media είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την χαρούμενη γι’ αυτούς ημέρα. Μάλιστα, το ζευγάρι συνήθιζε να ανεβάζει στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του σε Instagram και Facebook: από τις βόλτες που έκαναν στις παραλίες, από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, αλλά και με την 11 μηνών κορούλα τους.

Σπαραγμός για τον Μπάμπη και την Καρολάιν στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε η άτυχη 20χρονη

Η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, όπου ζουν οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν. Οπως αναφέρει το magnesianews, η οικογένειας της νεαρής ζει στην Αλόννησο και δραστηριοποιούνται στο νησί.

Η Καρολάιν είχε γεννηθεί στο νησί, το οποίο υπεραγαπούσε, και το επισκεπτόταν συχνά και μετά τον γάμο της. Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια, αλλά γνώριζαν και την Καρολάιν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη της οικογένειας, αναφέρει το magnesianews και τονίζει ότι δεν είναι τυχαίο ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου είναι συγκλονισμένη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.