Survivor, James Καφετζής: Οργιώδες παρασκήνιο, πώς γλέντησε τον Ατζούν. Κρίσιμο τηλεφώνημα, έξαλλος [video]

Στο Survivor o Tζέιμς Καφετζής αιφνιδίασε τους πάντες, αφού ανακοίνωσε ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Νωρίτερα η απόφασή του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει είχε ήδη διαρρεύσει στα social media, καθώς ο αδερφός του Mike έκανε ένα story στο Instagram τo οποίο συνόδευε με τα εξής λόγια:

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Mike Καφετζής.

To πρωί της Τρίτης στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου παρουσίασε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή ενώ εξήγησε πως διέρρευσε η αποχώρηση και τον ρόλο που διαδραμάτισε η οικογένειά του στην τελική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι μετά την απόφαση για παράταση του παιχνιδιού ανακοίνωσε στους παίκτες την αύξηση του ποσού που λαμβάνουν και μάλιστα, στο 100%.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Καφετζής δεν το δέχτηκε και έκανε μία άλλη διαπραγμάτευση, πιθανόν εξαιτίας της εργασίας του που έχει να κάνει με τον τουρισμό αφού είναι διοργανωτής boat party.

Κάπως έτσι η παραγωγή πρότεινε ο Τζέιμς Καφετζής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του προκειμένου να τον μεταπείσει.

«Σε αυτήν την επικοινωνία ειπώθηκαν και πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και αυτό ενίσχυσε προφανώς την απόφαση του Τζέιμς να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε με την οικογένειά του και ήταν πολύ ταραγμένος. Έκλαιγε στο τηλέφωνο και δεν ήταν καλά.

Φαίνεται πάντως ότι όταν ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε από την οικογένεια του ότι είναι το μεγάλο φαβορί στην Ελλάδα, ζήτησε παραπάνω χρήματα από τον Ατζούν.

Ο Τούρκος παραγωγός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς να τον γλεντήσει και να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν είναι έξαλλος με τον Τζέιμς Καφετζή που του φέρθηκε έτσι και τον άδειασε λίγο πριν το τέλος του Survivor.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.