Survivor: Αγνώριστος ο James Καφετζής μετά την αποχώρηση. Τι άλλαξε, πώς τρόλαρε τη Μαλέσκου [video]

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor και είναι πια ο νικητής του παιχνιδιού – εκτός του παιχνιδιού.

Δεν θα πιστεύετε πόσο άλλαξε ο Τζέιμς Καφετζής από τη στιγμή της επιστροφής του στη Ρόδο από το «Survivor 2021».

Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε στη Ρόδο, όπου οι συμπατριώτες του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, και πλέον ξεκουράζεται μετά από ένα γεμάτο πεντάμηνο παραμονής στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor 2021».

Σε βίντεο που ανάρτησε ο παίκτης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, τον βλέπουμε, κυριολεκτικά αγνώριστο, να ψήνει μπιφτέκια στη θράκα με την αγαπημένη του φίλη Άννα Μαρία Βέλλη.

Κουρεμένος, ξυρισμένος, με ροζ λινό πουκάμισο και βερμούδα, ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα της κολλητής του η οποία παρακολουθεί «Love it» στο τάμπλετ ενώ ο ίδιος γυρίζει επιδεικτικά τα μπιφτέκια στη σχάρα.

Το σχετικό βίντεο είναι από insta story που ανάρτησε ο Τζέιμς Καφετζής, το πρώτο μετά από την αποχώρησή του από το reality, έχει προφανώς τραβηχτεί στην αυλή του πατρικού του στη Ρόδο, και θα αποτελέσει έκπληξη για τους θαμαστές τους παίκτη που είχαν συνηθίσει να τον βλέπουν στην παραλία, ταλαιπωρημένο και με μούσια.

Το ίδιο βίντεο αποτελεί επίσης τρανή απόδειξη ότι η φιλία Τζέιμς – Άννας Μαρίας που γεννήθηκε μέσα στο παιχνίδι θα συνεχιστεί και έξω.

Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου βίντεο στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η τριάδα των φίλων, μετά και από την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.