Γλυκά Νερά: «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο». Όμως η μαύρη BMW έφτασε πριν δολοφονηθεί η Καρολάιν και…

Ποιο το σενάριο που εμπλέκει τη μαύρη BMW στη δολοφονία της Καρολάιν;

Για τα στοιχεία και την πορεία των ερευνών, αλλά και των επαφών που είχαν οι αστυνομικοί με τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, από την στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση στις 11 Μαΐου, μέχρι την ομολογία του για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο μοιραίο σπίτι και αντίκρισαν την σκηνή του εγκλήματος και το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα, τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα τις πρώτες ώρες, αλλά και την κλιμάκωση των ερευνών και της εξέτασης στοιχείων, που είχαν ως κατάληξη, την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Όπως σημείωσε, ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς την εκδοχή του για το πώς συνέβη το κακό στο σπίτι των Γλυκών Νερών, πριν εκείνοι του παραθέσουν τα δεδομένα από τις έρευνες που αποδείκνυαν ότι δεν ισχύουν όσα μέχρι πρότινος υποστήριζε στις καταθέσεις του.

«Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία»

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και από αυτήν δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν υπήρξαν δηλαδή στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 32χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών και συνεχίζεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ευρήματα μελλοντικά.

Από την άλλη, η Αγγελική Νικολούλη επιμένει να βάζει στο κάδρο τη μαύρη BMW που έφτασε κοντά στο σπίτι λίγο πριν τη δολοφονία της Καρολάιν και έφυγε αρκετές ώρες αργότερα, αλλά σίγουρα πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καλέσει την αστυνομία.

Η Αγγελική Νικολούλη άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, ενώ έδειξε να επιμένει και στην πτυχή του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει».

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη έδειξε να επιμένει και στην πτυχή της ιστορίας με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Όπως είπε μετά από έρευνα των δημοσιογράφων της εκπομπής αποδείχθηκε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ξένο προς τη γειτονιά. Κανείς δεν ήξερε κάτι για το όχημα αυτό. Δεν ανήκει σε κανέναν που να μένει εκεί ή σε κάποιο φίλο ή σε κάποιον συγγενή.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο όχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30!

Διαβάστε γιατί πραγματικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν, σενάρια και ερωτηματικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.