Έξαλλος ο Κάρολος: Φεύγει για Σκωτία, γιατί δεν θέλει να δει τον γιο του, Χάρι στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στο παλάτι σε λίγο καιρό, αλλά ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος θα φροντίσει να… λείπει.

Τι αναφέρουν πηγές για την επανένωση Χάρι-Ουίλιαμ; Εντείνεται ο «πόλεμος» με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Πρίγκιπα Καρόλου ότι δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει ως Πρίγκιπα τον εγγονό του, Άρτσι, μόλις αναλάβει ο ίδιος τον βασιλικό θρόνο, έρχεται τώρα να «ανάψει» εκ νεόυ τα αίματα.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη δήλωση εξέφρασε ακόμη και την άρνηση του να συναντήσει τον γιο του, Χάρι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, την στιγμή που ο Χάρι θα πετά από τις ΗΠΑ για να συναντήσει τον αδερφό του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στην αποκάλυψη του αγάλματος της Νταϊάνα, ο πατέρας τους θα φροντίσει να βρίσκεται στο κτήμα του Balmoral στην Σκωτία.

«Ο Κάρολος έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα είναι εκεί, φεύγει για την Σκωτία», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή σε έγγραφο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παρά τα υποθετικά σενάρια για ακύρωση της επίσκεψής του στην Βρετανία λόγω των αυξημένων εντάσεων μεταξύ των οικογενειών, ο Χάρι αναμένεται να φτάσει εκεί πριν από την 1η Ιουλίου.

Ο Δούκας του Σάσεξ μόλις επιστρέψει θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα για πέντε ημέρες προτού συναντηθεί με τον 38χρονο αδερφό του, Ουίλιαμ, στην εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας τους, με βάση πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Τα δύο αδέρφια θα έρθουν σε επαφή από σεβασμό προς τη μητέρα τους, ωστόσο οι ομιλίες τους θα είναι χωριστές», αναφέρει μία άλλη πηγή.

«Δεν έχει υπάρξει συζήτηση μεταξύ τους σε προσωπικό επίπεδο, παρά μόνο η ανταλλαγή λίγων γραπτών μηνυμάτων.

Η σχέση τους εξακολουθεί να είναι τεταμένη, δεν υπάρχουν ενδείξεις για ενδεχόμενη συνένωση», προσθέτει.

Απόσταση από όλη αυτή την κατάσταση φαίνεται να κρατά ο 72χρονος πλέον Πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος ακόμη και στην κηδεία που Πρίγκιπα Φιλίππου απέφευγε κάθε επαφή με τον γιο του.

Ο Χάρι παραδέχτηκε ότι ανησυχούσε και φοβόταν να επιστρέψει για την κηδεία. Έκτοτε, καθιστά το παλάτι αποκλειστικά υπεύθυνο για την διχόνοια του έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.