Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βόμβα: Εξωσυζυγική σχέση, με ποια απατούσε την Καρολάιν, το ανακάλυψε

Επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η εξωσυζυγική σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Τι διαρρέουν οι αρχές σύμφωνα με δημοσιεύματα;

Αίσθηση προκαλούν οι νέες πληροφορίες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο facebook με το κωδικό όνομα Μπάμπης Σοφιανός.

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες γύρω από την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με διαρροές από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν, φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Πέτρα το σκανδάλου φέρεται να είναι μια καλλίγραμμη γυναίκα από το επαγγελματικό περιβάλλον του Μπάμπη.

Είναι γεγονός ότι οι ισχυρισμοί πολλών ατόμων από τον κύκλο του ζευγαριού για έναν ονειρεμένο γάμο κατέρρευσαν, όχι μόνο από τους ίδιους τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου ο οποίος παραδέχτηκε ότι μεταξύ τους υπήρχαν έντονοι καβγάδες, αλλά και από αποκαλύψεις στενών φίλων της Καρολάιν στους οποίους είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να χωρίσει και να φύγει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά μαζί με το παιδί της.

Είναι μάλιστα πιθανό η Καρολάιν να είχε ανακαλύψει την εξωσυζυγική σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, γι’ αυτό να ήθελε να τον εγκαταλείψει παίρνοντας το παιδί.

Στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν το πραγματικό κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι αρχές καλούνται να ερευνήσουν με λεπτομέρεια κάθε πτυχή της σχέσης του ζευγαριού.

Φυσικά, μια εξωσυζυγική σχέση ή ένας καβγάς που αφορά τέτοια υπόθεση, δεν αποτελεί κίνητρο για να φτάσει κανείς στη δολοφονία, ωστόσο δεν αποκλείεται να φωτίσει παραπάνω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Την ίδια στιγμή ερωτήματα προκαλούν και οι δηλώσεις του ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Sigma.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ο πρώτος που τηλεοπτικά «έδωσε» τον πιλότο ως δράστη της δολοφονίας της Κάρολαϊν, καταλήγοντας να συγκρουστεί τόσο στον αέρα όσο και παρασκηνιακά με την Αγγελική Νικολούλη για την στάση του, πριν καν η Αστυνομία καταφέρει να συλλέξει όλα τα στοιχεία σε βάρος του.

Τώρα, ο Κατερινόπουλος κάνει ξεκάθαρα λόγο για εμπλοκή τρίτου ατόμου στην υπόθεση, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και πως αναμένεται να ακολουθήσουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς. Αυτό θα κάνει και ο Αναγνωστόπουλος για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο. Είναι δικαίωμά του, αλλά δεν πείθει! Είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη, δεν ήταν έγκλημα εν βρασμώ ψυχής. Παραπλάνησε τις αρχές, να όμως που στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο μόνος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία! Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις – πληροφορίες.

Οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί. Συνελήφθη αλλά η υπόθεση έχει κενά.

Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα.

Δεν μπορούμε, όμως, να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν κάποιον ρόλο για να φτάσει ο άνθρωπος αυτός στη δολοφονία. Δεν φτάνεις στον φόνο για έναν απλό καβγά.

Η εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η Δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή».

Όσο για ό,τι ακούγεται περί εξωσυζυγικής σχέσης; Ο Κατερινόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του.

«Κάποιος από το ζευγάρι, πήγε με κάποιο άλλο πρόσωπο να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα πρέπει να διασταυρώσουν οι Αρχές.

Το σπίτι μπορεί να κρύβει πολλά. Η πληροφορία σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ είναι σωστή», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας στην ουσία πως πράγματι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όλες οι πληροφορίες εξετάζονται με προσοχή, σε μια προσπάθεια των Αρχών, να ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες που πυροδότησαν τα τραγικά γεγονότα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.