Αποκαλύψεις βόμβα για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Στα κεραμίδια η Καρολάιν, γι’ αυτό την καθάρισαν;» [video]

Ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείται στον ανακριτή, φαίνεται ότι η ουσία της υπόθεσης δολοφονίας της Καρολάιν βρίσκεται αλλού.

Ποιους και τι μετέφερε με το ελικόπτερο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος; Τι δουλειά έκανε και τι έμαθε η Καρολάιν που την έβγαλε στα κεραμίδια;

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έριξε βόμβες σε νέα ραδιοφωνική συνέντευξη και η δημοσιογράφος δεν ήξερε τι να πει:

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να μείνουν στο απυρόβλητο άτομα που δεν εμπλέκονται στη δολοφονία, αλλά εμπλέκονται σε άλλα εγκλήματα.

Πώς οδηγήθηκε στη δολοφονία;

Μήπως έγιναν άλλα εγκλήματα κατ’ επανάληψη στο παρελθόν που έβγαλαν την Καρολάιν στα κεραμίδια και είχαν έναν καυγά;

Και με αφορμή τα άλλα εγκλήματα που πρέπει να καλυφθούν και πιθανόν εμπλέκονται άλλοι, καθάρισε τη γυναίκα του;»

Η δημοσιογράφος έμεινε άφωνη.

Ακούστε τις πληροφορίες του Κατερινόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο:

Εν τω μεταξύ αίσθηση κάνει η διαρροή ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το Σαββατοκύριακο, σοβαρός, μετρημένος στοχευμένος, o 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχεδίαζε μαζί με το συνήγορό του από τη ΓΑΔΑ την υπερασπιστική γραμμή.

Kαθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ δεν έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες κανένα στοιχείο λύπης.

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότου, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του.

Η απολογία του καθυστέρησε, καθώς στο φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής τα οποία ο δικηγόρος του έπρεπε πρώτα να μελετήσει προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ανέκφραστος.

Διαβάστε ποιους μετέφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το ελικόπτερο, τα ερωτήματα για σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με βουλευτές, ανήλικα και τι αποκάλυψαν Νικολούλη, Κατερινόπουλος για τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μπάμπη-Καρολάιν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.