Νίκος Χριστοδουλάκης: Γιατί αποσύρεται από παντού ο πρώην υπουργός. Το πρόβλημα υγείας

Ο πρώην υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης ενημέρωσε τη Χαριλάου Τρικούπη και τους χώρους που εργαζόταν.

Ποια τα νέα της υγείας του Νίκου Χριστοδουλάκη;

Πρώτα τα ευχάριστα νέα: Η υγεία του Νίκου Χριστοδουλάκη μετά την επέμβαση πηγαίνει καλά.

Ο λόγος για τον Νίκο Χριστοδουλάκη, τον πρώην «τσάρο της οικονομίας», τον καθηγητή, τον άνθρωπο που συναρμολόγησε το σταθμό του Πολυτεχνείου και υπήρξε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης και στο χώρο του ΚΚΕ εσωτερικού, πριν προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ.

Η υγεία του Νίκου Χριστοδουλάκη πάει καλά και αυτό είναι το πλέον ευχάριστο!

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης ήταν να συμμετέχει στην παρουσίαση της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για το Ταμείο Ανάκαμψης, όπου είχε προγραμματιστεί παρέμβασή του, αλλά διαπιστώθηκε «οξύ και αιφνίδιο συμβάν», που τον υποχρέωσε σε άμεση επέμβαση σε γνωστό ξενοδοχείο προκειμένου να αφαιρεθούν δυο εγκεφαλικοί όγκοι συν ο ιστός.

«Προτεραιότητά μου είναι πλέον μόνο η υγεία και η οικογένειά μου και για αυτό παραιτούμαι κάθε άλλη δραστηριότητας ή υποχρέωσης», ενημέρωσε τη Χαριλάου Τρικούπη (όπου ήταν σύμβουλος για θέματα οικονομίας), προσθέτοντας με νόημα πως είναι πλέον συνταξιούχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ενημέρωση υπήρξε και στο Πανεπιστήμιο που εργαζόταν, σε άλλα ιδρύματα και μέσα ενημέρωσης που συνεργαζόταν.

Για να λέει ο Νίκος Χριστοδουλάκης ότι παραιτείται κάθε δραστηριότητας και υποχρέωσης, το έχει μετρήσει πολύ.

Εκτιμάται όμως ότι και στο επόμενο διάστημα, γερός και δυνατός, θα είναι –όπως πάντα και στους πιο δύσκολους καιρούς- στα μετερίζια της χώρας και των πολιτών της, στα μετερίζια της γνώσης και της επιστήμης για ένα καλύτερο κόσμο.

Νίκο Χριστοδουλάκη, οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ακόμα ταξιδεύσει!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.